Már Boszniában is lehet használni az ENSZ névtelen bankkártyáit

Az illegális bevándorlók már nemcsak Görögországban, hanem Boszniában is használhatják az ENSZ Menekültügyi Főbiztosság által kiadott, nem névre szóló bankkártyákat, aminek egy jogállamban nem szabadna lehetségesnek lennie - mondta ifj. Lomnici Zoltán az M1 csatornán pénteken.

2018. november 9. 10:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy jelentés szerint komoly problémák vannak az UNAIDS vezetőségében Az ENSZ AIDS-ellenes szervezete a szexuális zaklatás és a patriarchális kultúra miatt van válságban.

A belga parlament támogatja az ENSZ migrációs csomagját Az alsóház tagjai hosszú vitát követően fogadták el az indítványt.
Nemzetközi nyomozást sürget az ENSZ-főbiztos a Hasogdzsi-ügyben Nemzetközi vizsgálatot sürgetett Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében szerdai genfi sajtótájékoztatóján, amelyen egyebek ...
Nagy a tétje az ENSZ klímakonferenciájának A csúcstalálkozó feladata, hogy résztvevői rögzítsék a 2015-ben kötött klímaegyezmény technikai megvalósításának szabályait.
Erdogan: egy műanyag zacskóval fojtották meg Hasogdzsit A török elnök az ENSZ elé viszi az ügyet, ha szükséges.
Arat a csendes gyilkos: a dinoszauruszok óta nem látott ütemben pusztulnak a Földön az állatok Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményéne...

Vasárnap kezdődik az ENSZ klímakonferenciája A párizsi egyezmény szabálykönyvét alkotnák meg Katowicében.
'Elhibázott az ENSZ csomagja' Súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja az ENSZ migrációs csomagját. Erről beszélt Orbán Viktor Prágában, miután Andrej Babis cseh kormányfővel tárgyalt. Orbán Viktor szerint a...
Nagy buli lett az ENSZ-ben, miután a szervezet védelmébe vette a reggaet Bob Marley híres slágerét énekelte és táncolta el a közgyűlés.
Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
A német kormánypártok támogatják az ENSZ migrációs csomagját A német kormánypártok parlamenti határozatot készítettek a csomag támogatására.
Kercsi incidens - Megszólalt Amerika is Nikki Haley: Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét - hangoztatta Nikki Haley, az Egyesült Ál...