Már Boszniában is lehet használni az ENSZ névtelen bankkártyáit

Az illegális bevándorlók már nemcsak Görögországban, hanem Boszniában is használhatják az ENSZ Menekültügyi Főbiztosság által kiadott, nem névre szóló bankkártyákat, aminek egy jogállamban nem szabadna lehetségesnek lennie - mondta ifj. Lomnici Zoltán az M1 csatornán pénteken.

2018. november 9. 10:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ENSZ szerint még 18 ezer katonája van az Iszlám Államnak Irakban és Szíriában Köztük háromezer külföldi terrorista.

Magyarország nem támogatja az EU és az Arab Liga közötti megállapodást A dokumentumban ugyanis hivatkozásként szerepel az ENSZ migrációs paktuma.
Hibás a Freedom House jelentése Hazugságokkal, tévedésekkel és hibákkal van tele a Freedom House jelentése az Alapjogokért Központ állítása szerint. Szerintük az írás ideológiailag és világnézetileg is egyoldalú, valójában a migráci...
Még nagyobb bajba kerülhet az összeomló Venezuela Az ENSZ venezuelai ügynökségei tavaly november óta fokozták a leginkább rászorulók segélyezését, de nem kapták meg a szükséges összegeket - közölte pénteken a világszervezet egyik genfi szóvivője. ....
ENSZ-jelentéstevő: A szaúdiak akadályozták a Hasogdzsi-gyilkosság török vizsgálatát A különleges jelentéstevő tovább vizsgálódik.
Hatalmas segélykonvoj jutott el a délnyugat-szíriai Rukbán menekülttáborba Az ENSZ és a Szíriai Arab Vörös Félhold segélyszervezet érkeztek a táborba.

Garantálja Magyarország biztonságát a honvédség és a rendőrség Ismét egyre feszültebb a helyzet Boszniában a bevándorlás miatt.
Aggódik az EU az iráni rakétakísérletek miatt Az ország álláspontja szerint nem sértik az ENSZ biztonsági tanácsának határozatát.
Borzalmas jóslat: hatalmasat emelkedhet a tengerek szintje A korábban becsültnél nagyobb mértékben, akár 1,32 méterrel is emelkedhet a világtengerek szintje 2100-ig az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete (IPCC) új klímaváltozási jelentésének...
Nem felelősek a holland ENSZ-békefenntartók a srebrenicai mészárlásért A hágai legfelsőbb bíróság főügyésze szerint a korábbi ítéletet érvénytelenítenie kell.
Az ENSZ 34 munkatársa halt meg 2018-ban támadásokban Közülük 8 civil, 26 békefenntartó: 11 Maliban, 8 a Kongói Demokratikus Köztársaságban, 7 a Közép-afrikai Köztársaságban esett el  közölte Stéphane Dujarric, az ENSZ főtitkárának szóvivője. Az elmúlt 5...
Az indonéziai pápuák vezetőjének sikerült függetlenségi petíciót beadnia az ENSZ-hez Benny Wenda vanuatui tisztségviselők közé beszivárogva adta át a petíciót Michelle Bachelet-nek, az ENSZ emberi jogi főbiztosának Genfben.