Hideg őszi napok

időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...

2018. november 17. 21:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel! Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!
Khloé Kardashian végre megszólalt a megcsalási botrányról Megtörte a csendet Khloé, pár nappal azután, hogy kiderült, húga legjobb barátnőjével csalták meg.
Tavaszváró saláták R. Kárpáti Péter igazi szín és vitaminbombákat készített a FEM3 Café konyhájában!
Hatalmas elismerés! Két magyar burgerező is fontos díjat kapott Micsoda megtiszteltetés!
A hangjelenség még nem probléma, a térdfájdalom már gondot jelez Dr. Gáspár Szabolcs traumatológus egész délelőtt fogadta az érdeklődők telefonjait a FEM3 Café stúdiójában. A főorvos mindenkinek válaszolt a sokféle kérdésre.
Dús keblű szörfösért rajong az internet - szexi fotók

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.