Hideg őszi napok

időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...

2018. november 17. 21:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Kurt Russell a nők mellett van Nehezebb dolguk van a nőknek szögezte le Kurt Russell. Az 1980-as évek film­sztárja leszögezte, megérti a feministákat, s ő maga is tisztában van vele, hogy a filmipar megnehezíti a gyengébbik nem dolgát. Hollywood történelmét visszanézve, leszögezhetjük, hogy színésznőként sokkal nehezebb érvényesülni, mint színészként szögezte le Russell, akinek elég csak a saját családjában körülnézni.
Egyszerű masni másodpercek alatt: Így csomagold be az ajándékokat Nem is olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik.
A legaranyosabb karácsonyi mesék: gyerekek és felnőttek kedvencei is lesznek A kedves rajzfilmeknek nemcsak a kisebbek számára van fontos mondanivalójuk.
Jóban Rosszban - 3504. epizód tartalmából A rendőrök új információ birtokába jutnak Bedővel kapcsolatban. Szlávik Roland letartóztatását kérné a Jézuskától karácsonyra.
ATM-hiba miatt lettek százmilliói, de négy hónap alatt el is herdált minden pénzt Erre mondják: könnyen jött, könnyen megy. Persze az emlék megmarad - a luxusé meg az azt követő börtönéveké is.
A Duna-Tisza közében lehet ónos szitálás, hószállingózás időjárás-jelentés, 2018. december 18., kedd, ...

Top hírek:
Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.
A nehézlégzés a leggyakoribb tünet: mit lehet tenni, ha COPD miatt károsodott a tüdő? Aktivitással lehet tenni a betegség ellen.
Leszakadt faágak, csúszós járdák Leszakadt faágak, kidőlt fák veszélyeztetik a járókelőket több helyen is. Csak Szegeden a hétvégén több mint 80 alkalommal riasztották a tűzoltókat. Valahol a vezetékre lógott rá a hó súlya miatt a faág, máshol pedig egy emiatt leszakadt ág az egyik parkoló autóra esett. De a csúszós járdák is megnehezítik a járókelők életét.
Háza elől vontatva lopták el autóját Saját háza elől lopták el egy tenki férfi autóját. Két 19 éves férfi egy másik autóval vontatta el a kocsit, amit a rendőrök a háztól pár kilométerre találtak meg. A tulajdonos szerint méhtelepre vitték volna az autót, vagy bontani szerették volna és alkatrészenként eladni. Korábban is érdeklődtek már a kocsi felől, a tulajdonos azonban nem akarta eladni.
Lázár és Géza a retró konyhasó - 41. rész főző-show
Az élet dalos oldala - 91. rész reality-műsor