Az ATV két műsorának szerkesztősége megsemmisült a tűzben fotók

Az ATV közzétett néhány fotót a kiégett szerkesztőségekről.

2018. december 1. 12:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Beteg patkányt fotóztak egy budai általános iskolánál A Párbeszéd I. kerületi képviselője osztott meg képeket a Facebookon.
Keletről támad a II. ukrán hidegfront Jön a fagyoskodás utolsó rohama.
Kicsavart fák, letört ágak miatt riasztják a tűzoltókat északkeleten A szokásosnál is több riasztást kapnak a tűzoltók.
Felborult egy napraforgómagot szállító kamion az M35-ösön A takarítás idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták.
Iohannis az alkotmánybíróságon támadta meg az idei állami költségvetést Klaus Iohannis román államelnök pénteken bejelentette, hogy az alkotmánybíróságon támadja meg az állami költségvetést, amelyet újfent élesen bírált
Az emberi jogok félremagyarázása elképesztő következményekkel jár Elképesztő következménnyel jár, ha – valószínűleg szándékosan – félremagyarázzák az emberi jogokat – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken, utalva arra a kártérítési igényre, amit 41 migráns nevében egy római ügyvédi iroda nyújtott be Matte...

Top hírek:
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Orbán Viktor 2016-ban még mindent megígért az MTA-nak Az akadémia mindig figyelmeztesse a kormányt, hogy biztosítsa a kutatás függetlenségét ezt nem az MTA vezetője vagy egy ellenzéki pártvezér mondta, hanem Orbán Viktor miniszterelnök még 2016-ban. Aztán valami nagyon megváltozott: ma a kormánypárti média és a kormánypárti politikusok nem nyilvános kijelentéseiből is az derül ki, hogy sorosista provokációk fészke az MTA, ahol a közpénz elköltésére nincs a közösségnek ráhatása.
Fellebbez a letöltendő börtönt kapott fideszes Mengyi Abszurd ez Mengyi Roland véleménye az ítéletről.
Merkel Juncker mellé állt, miután a magyar kormány plakátokon támadja Teljes szolidaritásáról biztosította csütörtökön Angela Merkel német kancellár Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a migrációval foglalkozó magyar kormányzati kampánnyal kapcsolatban.
Világháborús aknákat találtak az óvodaudvaron Kiskunmajsán 11 német harckocsiaknát találtak az óvodaudvaron.
Trócsányi László megvédte a magyar igazságszolgáltatás függetlenségét Az igazságügyi miniszter az osztrák Die Presse-nek adott interjút.