"Engedj be minket, nem mindnyájunk bűnöző" - üzente Trumpnak a migránskaraván vezetője

Az Egyesült Államok déli határát ostromló migránskaraván egyik szervezője, Luis Cruz üzenetet küldött az amerikai elnöknek, Donald Trumpnak.

2018. december 4. 8:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trumpnak a kongresszus csak ne diktáljon Napirenden Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolása.

Bocsánatot kért az annyira mégsem indián szenátor A demokraták elnökjelölt-esélyes szenátora Trumpnak bizonygatott a DNS-teszttel, végül az indiánok is megsértődtek.
Nem adott hitelt Trumpnak a Deutsche Bank Visszautasította Donald Trump akkori elnökjelölt hitelkérelmét a 2016-os elnöki kampány során a Deutsche Bank - tudta meg a The New York Times. A legnagyobb német bank évek óta üzleti kapcsolatban...
Trump egyelőre nem tartja meg évértékelőjét Trumpnak eredetileg január 29-én kellett volna megtartani az évértékelő beszédet
Kártérítést fizet Melania Trumpnak egy brit lap A The Telegraph bocsánatot kért és kártérítést fizet az amerikai first ladynek, amiért valótlanságokat állított róla.
Soros keményen nekiment Trumpnak és Kínának A nyílt társadalom legveszélyesebb ellenségének nevezte a kínai elnököt.

Homoszexuális kihívója lehet Trumpnak A 37 éves Pete Buttigieg személyében újabb demokrata párti politikus jelentkezett be az elnökjelöltségért.
Trumpnak adtak igazat, nem állhatnak katonának a transzneműek Az elnök még beiktatásakor döntött úgy, hogy kitiltja a katonaságból a transzneműeket. A legfelsőbb bíróság ezt most jóváhagyta.
A szemetet még nem kell kivinnie, de Trumpnak le kell mondania a friss virágokról
Már Trump ügyvédje se zárja ki, hogy volt összejátszás az oroszokkal Rudy Giuliani szerint azonban Donald Trumpnak ehhez nem volt köze.
Járatok ezreit kellett törölni Amerikában a heves havazás miatt Az Egyesült Államok északi és nyugati vidékeit sújtó hóviharok miatt repülőjáratok ezreit törölték.
A rossz nyelvek szerint kiállhatatlan felesége üldözte a politikába Abraham Lincolnt 220 éve, 1809. február 12-én született Abraham Lincoln, az Egyesült Államok 16., egyben első republikánus elnöke, aki történetének legsúlyosabb, polgárháborúvá fajult válságából vezette ki országát, m...