"Engedj be minket, nem mindnyájunk bűnöző" - üzente Trumpnak a migránskaraván vezetője

Az Egyesült Államok déli határát ostromló migránskaraván egyik szervezője, Luis Cruz üzenetet küldött az amerikai elnöknek, Donald Trumpnak.

2018. december 4. 8:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kína enged Trumpnak, lejjebb tekerik a vámháborút Januártól 90 napra felfüggesztik az amerikai autóimportra kivetett pótvámot.

Miley Cyrus a pólóján üzent Trumpnak Beszólt a republikánusoknak a fegyvertartási törvények miatt.
A Ford és a Volkswagen jegyesek minden külön értesítés helyett Ezt adta be a Volkswagen főnöke Donald Trumpnak, aki szélesen mosolygott. Pontosan ezért hívta meg a német autóóriások vezéreit, hogy rávegye őket: építsenek gyárakat az Egyesült Államokban.
Hszi gesztust tett Trumpnak, betiltja a fentanilt Amerikaiak tízezrei halnak meg évente a szupererős, baromi olcsó, szintetikus opioid miatt.
Lehet, hogy Trumpnak térdig ér a farka, de az altrightos követőinek biztos nem A törékeny férfiasság hipotézise szerint a páncéltökű, magabiztos elnök inkább azokat tudja megszólítani, akik bizonytalanok a saját férfiasságukban.
Kínai fricska Trumpnak, pont ott, pont most Kínaiak építik meg Argentína új atomerőművét értesült a Reuters hírügynökség. Ez kettős üzenet Trumpnak, akivel Hszi Csin-ping elnök Buenos Airesben találkozik a G20-csúcs kapcsán.

Kérem, tűnjön el Ukrajnából, Putyin úr! Egyszerű üzenetet kell átadnia Donald Trumpnak.
A Kreml szerint tovább fokozódhat a konfliktus az ukránokkal Az elnöki szóvivő biztos abban, hogy Putyin "kimerítő magyarázatot ad majd" Trumpnak a történtekre.
Kínaiak szerezték meg a világ legnagyobb földgázkincsét, hála Trumpnak Egymilliárd dolláros befektetést tervezett a francia Total Irán partvidékén, ahol a világ legnagyobb földgáz készletét találták meg a kutatók. Aztán jött Trump elnök, aki felmondta az atomalkut Iránn...
Ekézték, gyalulták, de mégis Trumpnak állhat a zászló a Kína elleni kereskedelmi háborúban 14 high tech területen szigorítottak drasztikusan Kínával szemben Washingtonban, mert Donald Trump szerint az ipari kémkedés minden korábbit felülmúl, és óriási károkat okoz az Egyesült Államoknak.
Az amatőr trónörökös, akinek rém hálás lehet Erdoan A szaúdi trónörökös házhoz ment a pofonért, de az illiberális nagymester által kiosztott pofonokból bőven jutott Trumpnak is. Elemzés a Hasogdzsi-gyilkosság mögötti hatalmi harcról.
Mostantól csak egyetlen kérdést tehetnek fel Trumpnak az újságírók a sajtótájékoztatókon Csak akkor mehetnek jobban bele egy témába, ha az elnök úgy akarja.