Kelemen szerint senki nem akarja ellopni Erdélyt

Kelemen Hunor a Mediafax hírügynökségnek nyilatkozott.

2018. december 4. 16:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erdély magyar lakta részein felgyorsult a népességfogyás 15 ezer fővel csökkent a lakosság tavaly.

Datorită condiţiilor mai uşor de îndeplinit, tot mai mulţi studenţi din Ungaria aleg universităţile transilvănene Cluj-Napoca, miercuri, 6 februarie 2019 (MTI) - Potrivit unui material publicat miercuri, pe blogul maghiar "Átlátszó Erdély" (Atlatszo.ro), la universităţile din Transilvania studiază din c...

Friss hírek
Ő Victoria Beckham sosem látott unokahúga: Döbbenet, mennyire hasonlítanak Akár a lánya is lehetne.
Hibát találtak az 5 legjobb jelszótároló programban, kilophatók a jelszavak Az Independent Security Evaluators nevű kiberbiztonsági cég fedezte fel azt a hibát, ami miatt a hackerek hozzáférhetnek a jelszómenedzselő alkalmazásokban tárolt adatokhoz. Azaz a jelszavakhoz.
Fagyos levegő érkezik kelet felől időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
Én vagyok az új Hitlered - üzente az edző a német sportolónak, aztán kivágta a csapatból
Főhet a lakáshitelesek feje: mi lesz, ha jön a kamatemelés? A Magyar Nemzeti Bank nemrég azt kommunikálta, hogy az idei évben már megindulhat a kamatemelés, ami több ezer lakáshitel törlesztőjére lesz hatással. A Bank360 segítségével összegyűjtöttük azokat a lépéseket, amelyeket ha idén meglépsz, 2019-ben sem okoz majd fejfájást a lakáshiteled.
Zseni, ahogy Ellen DeGeneres a Szívek szállodája színészét trollkodja A prank királynő.

Lassult a román ingatlanok drágulásának üteme Lassult a romániai lakóingatlanok drágulása tavaly, 2018-ban átlagosan 5,8 százalékkal nőttek az árak az előző évihez viszonyítva, míg 2016-ban 12,4 százalékos, 2017-ben pedig 9,1 százalékos volt a dr...
A változások motorja akar lenni Európában a Néppárt A cél a legerősebb frakció elérése az EP-ben hangsúlyozta Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, és Antonio López-Istúriz White, az EPP főtitkára Bukarestben.
Kelemen: A román EU-elnökség fő célja Schengen kell legyen Kelemen Hunor szerint van esély arra, hogy a magyar néppárti képviselet legyen a legnépesebb.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!