Irrtümer der deutschen Regierungspolitik: Warum befindet sich die EU in einer Krise?

Die führende westeuropäische Macht befindet sich jetzt in einer Zeit der schweren innenpolitischen Krise, die wir vor nicht allzu langer Zeit für undenkbar gehalten haben.

2018. december 5. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

WRC: Szikrázó Ogier-Neuville csata Monte-Carlóban Ott Tanak kiszállt a győzelemért zajló csatából és ebbe sem Kris Meeke, sem Sebastien Loeb nem tud beleszólni - az utóbbi évek nagy csatája viszont az idei szezon első futamán is folytatódik.

Friss hírek
Az utolsó nyerte az erdélyi rangadót A Brassó hazai pályán 5-2re győzött a Csíkszereda ellen a jégkorong Erste Liga felsőházában.
Le Pen egyetlen mondattal lefegyverezte baloldali kritikusait Marine Le Pent, a bevándorlásellenes Nemzeti Tömörülés párt vezetőjét parlamenti vizsgálóbizottság elé idézte a baloldal Franciaországban
Címvédés a Magyar Kupában A tavalyi győztes Nyíregyháza 3-0-ra nyert a Békéscsaba ellen a női röplabda Magyar Kupa döntőjében.
Új listavezető az NB II-ben A Zalaegerszeg 2-1-re nyert hazai pályán a Nyíregyháza ellen a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában.
A migránsok vasárnap sem pihennek A hét utolsó napján összesen 33 illegális bevándorlót füleltek le a magyar rendőrök.
Karafiáth: Kinek üzlet az ingyenes külföldi nyelvtanfolyam? Kisülhet belőle valami jó. És lehet hatalmas lenyúlás is.

Te jó ég! A Kardashian-lányok mamája megint durván túltolta a retust Kim Kardashian és testvérei könnyen lehet, hogy már az anyatejjel szívták magukba nem csak a sminkelés, de a retusálás és a plasztikai sebészet szeretetét is - legalábbis 63 éves mamájuk, Kris Jenner ...

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Megállíthatatlan a Diósgyőr, megint kikapott a Haladás A miskolciak hátrányból fordítottak.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.