Irrtümer der deutschen Regierungspolitik: Warum befindet sich die EU in einer Krise?

Die führende westeuropäische Macht befindet sich jetzt in einer Zeit der schweren innenpolitischen Krise, die wir vor nicht allzu langer Zeit für undenkbar gehalten haben.

2018. december 5. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kris Jenner a legbüszkébb modellanyuka a Victoria’s Secret showján Reprodukálta a Thank U, Next videóban való szereplését élőben is.

Friss hírek
1,74 milliárd forintért vásárolt saját részvényeket az OTP Az OTP mai bejelentése szerint a bank kedden 150 000 darab OTP-részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén, 11 602 forintos átlagáron, a tranzakció összértéke 1,74 milliárd forint volt, ami az OTP...
Valószínűsíthető, hogy nincs magyar érintettje a strasbourgi eseményeknek A párizsi nagykövetségtől magyar állampolgár nem kért segítséget.
Rossz hír jött az Antarktiszról: az eddig stabil pontokon is olvadni kezdett a jég Először észlelték jelentős mértékű olvadás jeleit az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek egy részénél közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).
Csicsörkét, fényseregélyt és asztrildot akart átcsempészni a határon egy szerb férfi Száznál is több védett madarat találtak nála.
A nap kérdése: rabnak vagy ABBA-tagnak öltözött Gigi Hadid? "You are the Dancing Queen!"
Antall József történelmi szerepe Antall József a klasszikus nemzeti szabadelvű, a konzervatív és a keresztény politikai alapelveket egyesítette a magyar nemzeti érzülettel.

Megvan a Toyota WRC csapatának 2019-es összeállítása A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata még javában versenyben van az idei világbajnoki címért, aminek elhódítására az első helyen állva minden esélyük meg van, de már be is jelentették a jövő évi f...
Szerelem és más drogok - november 16., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria, Gabriel Macht, Judy Greer, Josh Gad

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.