A lejárt diákigazolványosokat figyelmezteti a NAV

December közepétől egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetniük.

2018. december 5. 21:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Otto Bathurst a Halo-tévésorozat új rendezője Keserű szájízzel közöltük decemberben, hogy a Showtime Halo-sorozata rendező nélkül maradt, most azonban úgy tűnik, hogy megvan, ki veszi át Ruperty Wyatt helyét abban a bizonyos székben.
Közel 8 millió turista látogatott el Prágába Tavaly 7,9 millió turista látogatott el Prágába, 3,2 százalékkal azaz 242 ezerrel több, mint 2017-ben - közölte a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap pénteken a statisztikai hivatal adataira hivatkozva.
Csapadék és erősödő szélfúvás időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
4,5 évet kapott a svéd koronázási ékszereket ellopó férfi Tavaly nyáron lopta el a kétmilliárdos ékszereket egy katedrálisból.
Elismerik, hogy volt a közelben mentőautó, miközben civilek élesztettek újra egy fiatalembert a Nyugati aluljáróban A mentésirányító és a mentésvezető hibázott, a vizsgálat idejére felfüggesztik őket.
Kiderült, hogy Kínának van még egy külföldi katonai bázisa Ez Tádzsikisztánban van.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!