Adam Sandler így néz ki 20 kilós fogyása után - Beesett az arca a súlyvesztéstől

Nem néz ki túl jól a komikus színész.

2018. december 6. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kismenő - február 2., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Adam Sandler, Winona Ryder, Peter Gallagher, John Turturro, Steve Buscemi, Jared Harris, Allen Covert

Friss hírek
Zsóri szebben ollózott, mint Cristiano Ronaldo Élete első felnőtt magyar bajnoki futballmeccsén feledhetetlen gólt szerzett Zsóri Dániel, aki a portugál ásztól, Cristiano Ronaldótól leste el az ollózós mozdulatot. A 18 éves támadó meseszerű találatával a Debrecen elkapta a Fradit a hajdúsági fővárosban. Amikor az edzőm, Herczeg András szólt, hogy készüljek, és nyugodtan tegyem a dolgom a pályán, egyáltalán nem voltam ideges mondta a Borsnak Zsóri.
Egymillió eurót keresnek a gyilkos boszorkánytrión Bár a boszorkányszekta tagjai börtönben várják az ítéletet az általuk elkövetett kegyetlen gyilkosságért, az áldozataiktól kicsalt összegnek még mindig nem találják nyomát a hatóságok.
Alex felügyelő I. 2. rész A Łódźba vezető útvonal közelében találnak a rendőrök egy holttestet. A halál oka nagyon szokatlan a nyár közepén: az áldozat megfagyott. Alex nyomra bukkan, követi az úton található tócsákat, de a nyomvonal eltűnik. A közeli benzinkútnál érdeklődik Bromski, kap is egy fülest, ami egy régi gyárhoz vezeti.
Ő volt a Végtelen történet cuki kisfiúja - Ma már tuti nem ismernéd fel a 45 éves Barret Olivert Barret Oliver játszotta Bastiant a Végtelen történetben.
Nicole Kidman teljesen őrült: Undorító, mire képes, hogy fiatalos maradjon Kezd túl messzire menni.
Alkímia: az aranycsinálás titka A Harry Potter-könyvek és -filmek jóvoltából ma már a gyerekek is ismerik a bölcsek kövét, hallottak az aranycsinálásról és más mágikus folyamatokról.

Az 50 első randi - január 20., vasárnap, 18.55 Ajánló - Szereplők: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Sean Astin, Blake Clark, Lynn Collins

Top hírek:
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Sáfár Anikó nem bánta meg, hogy a karrier helyett a szerelmet választotta - interjú Magánéletét mindig a karrierje elé helyezte, még ha ezért számos kritikát is kapott az évek során. Sáfár Anikót nem érdeklik a károgók, boldog, hogy rátalált álmai férfijára, és három évtizede el sem engedi a kezét.
Így nézne ki ma Marilyn Monroe - Elképesztő fotó készült róla Marilyn Monroe halála idején alig múlt 36 éves.
A Spíler TV február 17-i élő közvetítései Prémium sport mindkét csatornánkon.
Elmennél mellette az utcán - Eperjes Károly döbbenetesen megváltozott A színművész már nem olyan, mint ahogyan megismertük.
Börtön járhat a szex közben lehúzott gumiért  Szingapúr lehet az első ország a világon, amelyik börtönbüntetéssel szankcionálja az úgynevezett stealthing-et, vagyis azt, amikor a férfi szex közben, titokban szabadul meg az óvszertől, ezzel nemi betegségeknek és nem kívánt terhességnek kitéve a partnerét.