Megzenésítik Szent II. János Pál imáit

Az olasz nyelvű verzió már elkészült, amely igazán nagy sikert aratott.

2018. december 6. 14:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Megint le akarták vetetni a mezt a Haladás-futballistákkal Az NB I.-es szereplés miatt büntetnek a szurkolók, Illés Bélának is beszóltak.
Botrány Pécsen: nem az igazi ABBA lépett fel az ABBA show-n Ezt a szemtelenséget!
Pontot vesztett, de még reménykedhet a DVTK A jégkorong Tipsport Ligában 2-1-re kikapott a DVTK Jegesmedvék a Poprád ellen idegenben.
Humánmeteo: fejfájással indul a hét Hétfőn nem érkezik front a térségünkbe, de fokozódhatnak az ízületi panaszok, és sokakat fejfájás gyötörhet. ...
Kigyulladt egy raktár Ózdon Az épületben ruhaneműket tárolnak.
Hrabal a sörért, Ady a konyakért volt oda - irodalmi legendák kedvenc italai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Bizony kedvenc költőink-íróink sem vetették meg az alkoholt. Sőt!

'A nácikkal nincs közösködés' A nácikkal nincs közösködés, a baloldal nem foghat össze a Jobbikkal, ezt mondja az MSZP nemzetiségi tagozatának alelnöke. Csóka János Pál a Magyar Nemzetnek arról beszélt, ha az MSZP vezetése nem hat...

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.