Megzenésítik Szent II. János Pál imáit

Az olasz nyelvű verzió már elkészült, amely igazán nagy sikert aratott.

2018. december 6. 14:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Amerikai kapust igazolt a Manchester City Nyáron érkezik, Ederson cseréje lehet majd.
Giorgio Chiellini nem játszik a fontos BL-meccsen a műfű miatt Cristiano Ronaldo viszont biztosan kezdeni fog a Young Boys ellen.
Példátlan módon pusztul az Északi-sarkvidék Kétségbeejtő, ami az Arktiszon történik.
Elutasította az Alkotmánybíróság a plakáttörvényt támadó indítványt Nem állapítható meg a támadott szabályozás közjogi érvénytelensége, világosan értelmezhető a piaci szereplők számára és nem ütközik a véleménynyilvánítás szabadságába sem áll az indoklásban.
Megint nagyon ráértek a tudósok: ezúttal James Bond kapcsán jöttek rá a nyilvánvalóra Noha a tudomány megszállottjai az esetek többségében valóban olyan dolgokat vizsgálnak, ami előbbre mozdítja világunkat, néha teljesen értelmetlen dolgokat is tudnak vizsgálni - akár hosszú hónapokig-évekig. Ennek köszönhetően tudjuk például, hogyan kell túlélni egy zombiapokalipszist, vagy épp azt, hogy egy a harminchoz az esélye, hogy életünk folyamán szexeljünk valamelyik rokonunkkal.
Ilyen lakásokat keresnek leginkább a magyarok Az ingatlanok drágulása miatt az olcsóbbakat keressük.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.