Karácsony a Buckingham-palotában: Erzsébet királynő dekorációja tényleg fenséges

Idén is mesebeli díszítést kapott az uralkodó otthona.

2018. december 6. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Álomszép a Buckingham-palota karácsonyi díszítése - Koronákkal díszítették a fákat A palota már posztolta az idei ünnepi dekorációról készült felvételt.

Odaragasztotta a kezét a parlament kerítéséhez - tiltakozás a klímaváltozás ellen Londonban Elszánt tüntetők lepték el szombaton a Buckingham-palota környékét, gyásznapot tartva és tiltakozva az éghajlatváltozás ellen.

Friss hírek
A GKI a rabszolgatörvényről: nyugaton folyamatosan csökken a munkaidő Kelet-Európában többet kell dolgozni, mint nyugaton.
Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatot A Konzervatív Párt illetékes bizottságának vezetője bejelentette: összegyűlt a kormányfő elleni bizalmi szavazás kiírásához szükséges számú képviselői beadvány.
Példátlan cirkusz a parlamentben Az MSZP, a Párbeszéd és a DK képviselői, valamint függetlenek a parlament szerdai üléskezdése előtt felsorakoztak az elnöki emelvény, valamint az előtte lévő szónoki pulpitus körül, mindkét oldalról elállva a feljárat útját.
Megszólalt a két kisfiát cserbenhagyó nő Már bánja tettét. Gyermekei csaknem kihűltek. 
Lenyűgöző fotó: elkészítette az első igazi szelfit a Marson állomásozó InSight A NASA robotgeológusa korábban is készített már szelfit magáról, de a mostanin a robot "teste" és a körülötte lévő munkaterület is látható.
Új autóbuszok készülnek Debrecenben Új elővárosi autóbuszok készülnek az ITK Holding debreceni gyárában, amelynek második prototípusát, a Reform 501 LE elővárosi járművet kedden mutatták be.

Magyar népzenész szórakoztatta a királyi családot Károly herceg születésnapján Pál István Szalonna és bandája immáron negyedszer kapott meghívást a Buckingham-palotába.
Magyar zenészek játszottak Károly herceg születésnapján A brit trón várományosa, Károly herceg 70. születésnapi ünnepségén a Buckingham-palotában játszott Pál István Szalonna és bandája.
Hoppon maradt Emma Thompson, aki csókot akart lopni Vilmos hercegtől Arcpirító kérdést szegezett Vilmos hercegnek Emma Thompson! Az Igazából szerelem és Értelem és érzelem című filmek színésznőjét különleges megtiszteltetés érte. Dáma rangot kapott, s a Buckingham palo...

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.