Karácsony a Buckingham-palotában: Erzsébet királynő dekorációja tényleg fenséges

Idén is mesebeli díszítést kapott az uralkodó otthona.

2018. december 6. 16:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump szerint Európának be kéne fogadnia 800 Iszlám Állam katonát Németország nem támogatja az ötletet.
Már három hónapja keserítik meg Macron mindennapjait Három hónapja kezdődtek a francia sárgamellényes tüntetések.
A rosszindulatot díjazza a vetélkedő Mindenki hülyét csinál magából abban a komikus show-ban amely hamarosan elindul a Viasat Explore csatornán. A britek imádják, már nyolc évadot készítettek belőle, és még mindig nem tudtak ráunni.
Gorillarendőrnek öltözött, hogy elkapja a szatírt Még egy ok, miért ne húzz ujjat egy gorillával.
Nem játszott jól, de így is nyert a Szeged a kézi BL-ben Az első félidőben gyengélkedett a magyar csapat, de fordulás után feljavult.
Az első arab védelmi miniszternő a libanoni kormányban Az új bejrúti kormányban négy nő is helyet kapott, egyikük a védelmi tárca élén.

Top hírek:
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.
Mesterműnek nevezték Mészáros Márta filmjét a Berlinalén A rendezvényről az M5 kulturális csatorna híradója számolt be szombat este.
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Ez lesz a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.