Két tolvaj besétált egy irodába, majd egyikük táncra perdült videó

Mindezt azért, hogy ellopjanak egy mobiltelefont.

2018. december 6. 16:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Példátlan cirkusz a parlamentben Az MSZP, a Párbeszéd és a DK képviselői, valamint függetlenek a parlament szerdai üléskezdése előtt felsorakoztak az elnöki emelvény, valamint az előtte lévő szónoki pulpitus körül, mindkét oldalról elállva a feljárat útját.
Orbán testével védi az ülést levezető elnököt - fotó
Tordai: Csal a kormány, kártya nélkül lehet szavazni a Parlamentben Az eddigi legnagyobb törvénysértést követte el a kormány a párbeszédes képviselő szerint
Áll a bál a Parlamentben, a kormánysajtó szinte teljesen néma Vannak azért fontosabb témák is, mint az ellenzék rabszolgatörvény elleni tiltakozó akciója a kormánypárti sajtó szerint legalább is az ürömi polgármester viselt dolgai vagy a klímaváltozás parlamenti vitája ilyennek tűnik.
Kósa Lajos: Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön, mert az emberek majd azt látják, hogy továbbra is ötnapos a munkahét, két szabadnap van egy héten, fő szabály szerint szombaton és vasárnap. A hónap elején megjön a fizetés, a rendkívüli munkavégzést a pótlékokkal együtt szintúgy kifizetik, tehát amit az ellenzék mondott, abból semmi sem bizonyult igaznak így foglalta össze a túlóratörvény módosítását Kósa Lajos, a hvg.
"Orbán áll ott, mint egy faszent"

Top hírek:
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában A Parlamentben továbbra sem volt nyugalom a vita alatt, az ellenzék folyamatosan bekiabált a törvényjavaslatot benyújtó Kósa Lajos felszólalása alatt.
Már nem mernek válaszolni a kérdéseinkre A HVG adventi kalendáriumában ma: Szabó Yvette Sorsfordító év lett 2018 a magyar sajtó, és még inkább a magyar sajtószabadság szempontjából. A hatalom médiarombolója előbb újabb nagy múltú lapot tüntetett el a piacról, majd tovább terelgetett saját ellenőrzése alá olvasót, nézőt, hirdetőt, hogy végül jóformán egy nap alatt csaknem 500 sajtótermék váljon a központi információs birodalom részévé.
Megverte a plébánost, mert nem ő lett a keresztanya Fel sem merült, hogy ő legyen a keresztanya, mégis dühbe gurult.
Húszmilliós karórát hord a Szeviép-ügyben elítélt szocialista vállalkozó Pistrui egy gyémántberakásos Ulysse Nardint hordott, ehhez még Botka László sem tudott felnőni a 2 milliós Rolexével.