A szervezők szerint nem csalt az Iditarod kutyaszánverseny négyszeres győztese, akinek dopping volt a kutyáiban

A bizonyítékokról nem mondtak semmit, de szerintük Dallas Seavey nem tudott a doppingról, és soha nem fogjuk megtudni, ki volt a felelős.

2018. december 6. 17:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Alkotmánybíróság megvédte a plakáttörvényt Az Alkotmánybíróság elutasította a településkép védelméről szóló úgynevezett plakáttörvény ellen 55 országgyűlési képviselő által benyújtott indítványt.
Daruval díszítették a királyi család karácsonyfáját - ez lett az eredmény Mint minden évben, idén is hatalmas fenyőfát állítottak a Kensington-palota elé, amit természetesen fel is díszítettek a karácsony tiszteletére - méghozzá daruval. A brit királyi család ugyanis nem aprózta el a dolgot, egy kilenc méteres fát választottak.
The mistery of the heartless Hungarian mummy The mistery of the Hungarian mummy with a missing heart might be close to its solution.
16 milliárd jutott erdélyi, felvidéki, vajdasági focira A nemzeti futballmánia határtalan és minden pénzt megér. 
Olasz belügyminiszter: a terroristákat meg kell állítani A terroristákat meg kell találni, megállítani, felszámolni Európában, minden törvényes eszközzel nyilatkozta Matteo Salvini.
10 tény a puritánokról

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.