Az RMDSZ folytatná az együttműködést a Magyar Polgári Párttal

Az MPP tisztújítása után tárgyalnak majd a felek a terveikről.

2018. december 6. 18:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az európai libsik hallani sem akarnak arról, hogy a románok betartsák a magyaroknak tett ígéreteiket Dacian Ciolos és pártja visszavonatna egy törvénytervezetet az RMDSZ-szel, melynek célja a gyulafehérvári nyilatkozatba foglaltak törvényerőre emelése.

Feljelentették Sepsiszentgyörgy polgármesterét, mert nem rakott ki elég román zászlót december elsején A feljelentő szerint az RMDSZ-es polgármester ezzel a gesztusával meggyalázta a "nagy egyesülés" centenáriumát.
Dancila: A kisebbségek jogai garantáltak Romániában Az RMDSZ nevében Novák Csaba Zoltán, Maros megyei szenátor szólalt fel, aki a többség és a kisebbség viszonyának rendezését szorgalmazta.

Az RMDSZ szerint rendezni kell a magyarság helyzetét Romániában Romániában továbbra sincs teljes egyenlőség a nemzetiségek között.
Kelemen Hunor: nem az RMDSZ tartja hatalmon a bukaresti szociálliberális kormányt Nem az RMDSZ tartja hatalmon a bukaresti szociálliberális kormányt: a PSD-ALDE koalíció a magyar érdekképviselet hétszázalékos parlamenti támogatása nélkül is kényelmes, 56 százalékos többséggel rende...
Bocsánatkérést vár a magyarokat ért sértő kijelentések maitt az RMDSZ-es Tamás Sándor Bocsánatkérést vár Sebastian Cucutól, a székelyföldi Kovászna megye prefektusától Tamás Sándor, a megyei önkormányzat elnöke a magyarokat diszkrimináló és sértő kijelentései miatt.