Vajna Timi félmeztelenül várta a Mikulást - Szexi, fehérneműs fotókat posztolt

Vajna Timi és hazai sztárok, akik szexin várták a Mikulást.

2018. december 6. 19:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elég stílusosan érkezett meg a Mikulás Svájcban

Hazudjunk-e a gyereknek a Mikulásról? Még a Mikulás-kutatók sem értenek egyet abban, hogy egészséges-e elhitetni gyerekekkel, hogy létezik a Mikulás. Okozhat-e érzelmi megrázkódtatást, ha kiderül az igazság, és mit mondanak a magyar szülő...
Meglepetés: Mikulás HÉV-ek közlekednek Budapesten december elején Krampuszok is lesznek!
Eldördült a startpisztoly, elkezdődött a Mikulás-rali a tőzsdéken? A hétvégi kínai-amerikai tárgyalásokat a piacok nagyon pozitívan fogadták, a tőzsdeindexek szépen emelkednek. De ennek nem ez az egyetlen oka, hiszen múlt héten is sokat javult a tőzsdei klíma. Sokan ...
Mikulás ruhában álltak rajthoz a liverpooli futóversenyen (videó) Volt, aki félmeztelenül, a legtöbben viszont vörös és kék mikulás ruhába öltözve álltak rajthoz Liverpoolban, hogy elinduljanak az angol város hagyományos futóversenyén, a Mikulás-vágtán.
Mi a jó válasz, ha a gyerek megkérdezi, van-e Mikulás? A pszichológust kérdeztük A gyerekek számára ez varázslatos, óvatosan kell bánni a kérdésre adott válasszal.

Kedves gyerekek, idén Rogán Cecília néni hozza el nektek a Mikulást! Ünnep.
Budapestre jött az igazi Mikulás Budapestre érkezett az igazi lappföldi Mikulás, Joulupukki. Tíznapos magyarországi látogatása során több gyerekkórházba és óvodába is ellátogat. Mint mondta, szerinte rossz gyerekek nincsenek, csak el...
Mikulás-vonat indul a hétvégén Évről évre egyre népszerűbbek a vonatozós rendezvények, idén a december 6-ával induló és sok helyütt egész hétvégén közlekedő járatok számos újdonságot kínálnak utasaiknak.
A budapesti Parlament is feltűnik Kurt Russell karácsonyi filmjében Ezek szerint Magyarországra is a mikulás hozza az ajándékokat karácsonykor.
Vajna Timi és Dér Heni is lakkszerkót húzott - Melyikük a dögösebb? Vajna Timi és Dér Heni is dögös lakkszerkóban pózol.
Magyarországra jön Joulupukki, az igazi Mikulás Repülővel érkezik november 29-én.