Az Echo Tv-vel indított közös műsort az Index tulajdonosának tulajdonosa

A lap vezércikkben ünnepli tulajdonosuk indexes bevásárlását. Megtudhatjuk, hogy kebelezte be a gyorsnaszád a tengerjárót a hírlétrehozó tulajdonosi szemlélet belső kommunikációjának javításával.

2018. december 6. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek" Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

A kormánypárti média összehozta a bolygó legzavarbaejtőbb mikrofonját A Hír TV és az Echo TV fúziójából egy szörny már született.
Halvány emelkedés a tengerentúlon Egész nap alig mozogtak az indexek, a zárásra 8 pont pluszban zárt a közel 26000 pontos DOW 30 index.
Kilenc hónapos csúcson az arany, hullámvasúton a filmcézár cége A gyorsjelentések és a csökkenő kamatok mozgatták a tőzsdéket, sok tétovázás után végül felfelé. A hazai BUX index viszont szerényen esett, elsősorban a Richter miatt. A forint erősödött, és megtáltos...
Újabb álhírt gyártott az Index a Magyar Tudományos Akadémiáról A balliberális fake news portál az Akadémiát is kampánycélokra akarja felhasználni.
Köves: Döbbenetes, hogy a baloldal mentegeti a Jobbik antiszemitizmusát Az EMIH vezetője G. Fodor Gábornak adott interjút az Echo TV-n.

Már negyven éves, de még mindig aktív a Balaton Az Index élőben közvetíti Víg Mihály zenekarának péntek esti koncertjét.
Ciki a szegfű, de a Földet szeresd hogyan Valentin-napoznak a magyarok? Jácint, szív alakú videóüzenet, fitneszpánt, Love Index, nehezen újrahasznosítható képeslap és ingyen telefonhívás a szerelmesek ünnepén. Szerkesztőségünket az idei Valentin-nap alkalmával sem kímélté...
Gazdát cserél 416 millió tonna gabona Két százalékos növekedéssel, nyitott a globális élelmiszerár-index.
A magyarok többsége szívesen választ hagyományos ajándékokat kedvesének Valentin-napon A Mastercard Love Index alapján a szeretteinkre fordított költések aránya 3 százalékkal nőtt az elmúlt 3 évben, a többség (30%) pedig az utolsó pillanatban, február 14-én vette meg a Valentin-napi ajá...
Hevesen fordult a DAX Egy fals kitörési kísérlet után lélektani értékhez esett vissza a német index.
Kocsis: Becsapja olvasóit az Index A Fidesz frakcióvezetője szerint valótlanul hivatkozik az Index a frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójára.