Több millió migráns bébi áraszthatja el Amerikát

Egy jogi kiskapu miatt automatikusan megkapják az amerikai állampolgárságot az illegális migránsoknak az USA területén megszületett gyermekei. Az eddig így állampolgárságot szerzett illegális bevándorlók közül jelenleg csak a kiskorúak 4,5 millióan vannak. Ezért igazából már csak a Soros-féle migrációszervezők leállításával fékezhető meg a migránsáradat.

2018. december 6. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Nike visszahódítja Amerikát Heti befektetési ötletek.

Holnap érkezik a Just Cause 4, itt a launch trailer Készen álltok rá, hogy felforgassátok Dél-Amerikát? A várakozásnak vége, holnap végre a boltokba kerül a Just Cause 4. Rico Rodriguez legújabb kalandja pedig az eddigi legőrültebbnek ígérkezik.
Kijött a lista: van egy dolog, amiben messze lekörözzük Amerikát és Kínát Franciaország nyerte az élelmiszeripari fenntarthatósági versenyt idén a világ országai között - írja a World Economic Forum az Economist Intelligence Unit és a Barilla Center közös rangsorára...
Miért nem Kolumbuszról nevezték el Amerikát? Haláláig tagadta, hogy egy új kontinenst fedezett föl, és egy német térképkészítő másnak adta meg a Kolumbusznak járó kreditet.
Így védené meg Trump Amerikát a migránskaravánnal szemben Donald Trump amerikai elnök és kormányzata várhatóan új intézkedéseket hoz az illegális migránsok belépésének megakadályozására a The Washington Post című lap szerdai értesülései szerint.
Már az Opus tartja a BUX-ot, az iPhone húzza le Amerikát Ma kimutatható súlya volt a BUX-ban az Opus részvényének, amely megint kilőtt. Az OTP és a Mol viszont szenvedett, a Richter is alig tudott nulla felett maradni. Az Apple és a kereskedelmi háború, az ...

A migránskaraván eleje elérte Amerikát Kérdés, mi lesz most, mert Trump nem nagyon akarja beengedni őket.
Pénzt követel a magyar államtól Soros egyeteme Kártérítési perrel fenyegeti Magyarországot a CEU.
Az EP saját szabályait is semmibe véve tárgyal újra a migránsvízumról Az EP balliberális többsége igyekszik jogszabályba önteni Soros elgondolását - mondta Bakondi György.
Az amerikai nagykövet szerint a CEU ügye Orbán és Soros személyes konfliktusa A Washington Post cikkében egyértelműen az USA megszégyenítésének nevezik, hogy nem sikerült megakadályozni, hogy a CEU elköltözzön Budapestről.
Sorosék a Balkánon terjeszkednek Tovább építi a Soros-hálózatot Soros György fia. Alexander Soros az elmúlt hónapokban végig látogatta a balkáni migrációs útvonalon fekvő országok vezetőit, akiknek a Nyílt Társadalom eszméjének bővít...
Soros gimnáziumában kormányellenes tüntetésre buzdítottak A Soros Györgyhöz köthető budapesti gimnáziumot a bíróság kétszázezer forintos bírság megfizetésére kötelezte, amiért egy diák ellen szabálytalanul indítottak fegyelmi eljárást, mert nem értett egyet ...