Az öreg mami kitolatott a kertből, ami ezután jött, az felfoghatatlan

Rosszul kezdődött, aztán még rosszabbul végződött.

2018. december 14. 9:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Ricciardo őszintén beszélt távozásáról A Red Bull hajdani ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo őszintén nyilatkozott, miért is hagyta el a Red Bullt, és milyen gondolatok jártak a fejében, mikor még a jövőjén gondolkodott.
Íme, a MotoGP-s csapatbemutatók időpontjai Bár az első tesztig néhány hét még hátra van, már most pénteken felébred téli álmából a MotoGP: elsőként a Ducati leplezi le idei versenygépének festését, majd sorban jön a Repsol Honda, a Suzuki, a Yamaha és a KTM is.
Felháborítóan viselkedett egy buszsofőr: az életmentő mentősöket szidta Tolatnia kellett, ezért kelt ki magából a férfi.
Impozáns az IndyCar legendás csapatfőnökének vitrinje Parc Fermé: Impozáns az IndyCar legendás csapatfőnökének vitrinje
Rekordméretűre nőtt a magyar gumiabroncspiac Minden eddiginél több, összesen 3,1 millió darab gumiabroncsot értékesítettek Magyarországon a gyártói képviseletek a gumiabroncs nagy- és kiskereskedőknek, ami 9,7%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A gumiabroncs értékesítés bővülése jól jelzi a magyar gazdaság bővülését is és regionális összehasonlításban is kiemelkedőnek tekinthető.
Bemutatkozik az új hibrid hajtású Mondeo kombi Belgiumban, a Brüsszeli Autószalonon a Ford ma bemutatta az elegáns, új külső-belső dizájnelemekkel megújított, és a most először látható új, hibrid hajtású kombival kiegészített Mondeo-családot.

Top hírek:
Miből lesz a cserebogár? Az F1 legnagyobb sztárjai egy évtizede és ma Parc Fermé: Miből lesz a cserebogár? Az F1 legnagyobb sztárjai egy évtizede és ma
Rendőrségi videón, ahogy a kamionosok tesznek a szabályokra az M7-esen Nem kegyelmeztek a zsaruk a szabálysértőknek.
Ricciardo: Nem csap be Hülkenberg negatív rekordja Nico Hülkenberg F1-es pályafutása során még egyszer sem állt dobogón. Új csapattársa, Daniel Ricciardo ellenben úgy gondolja, ez a negatív rekord valójában megtévesztő a németre nézve, mert nem mutatja az igazi tehetségét.
Kettészakadt a vadbarom BMW-s autója, látni kell, mi lett a sofőrrel Borzalmas volt a becsapódás, ilyen balesetet ritkán látni.
Posztolta, majd törölte 2019-es autója képét a McLaren Az MCL34 részletét ábrázoló képről három fontos részlet olvasható le, köztük egy jelentős szponzor érkezése. A csapat gyorsan eltüntette közösségi oldaláról, egy hírportál viszont résen volt.
Súlyosnak tűnő sérülést úszott meg a navigátor a Dakaron Parc Fermé: Súlyosnak tűnő sérülést úszott meg a navigátor a Dakaron