A significant portion of Vienna's homeless population originates from Hungary. Why?

The homeless people of Hungary are leaving for Vienna following rumours and legends. We went to Vienna to take a look at what awaits them there, and we were in for a surprise - the homeless Hungarians show us a Vienna that is unknown to most. Videoreport from Budapest and Vienna.

2019. január 9. 11:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Minden eddiginél durvábban estek egymásnak a Kihívók Mischinger Péter és Bán Norbert konfliktusa egyre csak mélyül, és nem telik el nap, hogy a két csapattag ne feszüljön egymásnak. Exatlon Hungary 19.00-tól a TV2-n!

Exatlon Hungary 7. adás galéria  A 7. adásban Medálokért küzdöttek a versenyzők, melyeknek a játék későbbi részében lesz fontos szerepe. Extra meglepetésként a két medalista 3-3 percre hazatelefonálhat. Nézd meg a verseny legjo...
Exatlon Hungary 6. adás A 6. adásban izgalmakból nem volt hiány. A verseny elején új csapattaggal bővültek a Bajnokok: Gyarmati Panka érkezett Dominikára, hogy kiálljon a Kihívók ellen. Az összecsapás tétje az volt, ki lakha...
Ezt gondolja a kieséséről és csapattársairól Miló Viki Egyre szorosabb a küzdelem az Exatlon Hungary-ben, ahogy nő a tét, úgy nehezedik a verseny. Sorsdöntő változás állt be: valakinek el kellett hagynia a versenyt. Miló Viki távozott, aki megszólalt a ki...
Exatlon Hungary 4. adás galéria Kemény küzdelmet folytattak a Bajnokok és a Kihívók, lencsevégre kaptuk őket a nagy erőfeszítések közepette. Ezek elárulják, hogy milyen nehéz valójában ez a pálya!
Exatlon Hungary 3. adás galéria A Bajnokok és a Kihívók egyre keményebb feladatokkal találják szembe magukat, és a tét egyre csak nő. A harmadik adás is számtalan izgalmas pillanatot tartogatott, amit most megnézhetsz!

Gelencsér Tímeát nagyon megtörte a pálya A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek az Exatlon Hungary adásában. Hogy hogyan értékelte teljesítményét Gelencsér Tímea, a videóból kiderül!
Görgey Petrának hatalmas kaland köszöntött be az életébe Görgey Petra életébe óriási kalandként csapott be az Exatlon Hungary. 
Már az első nap sokkolta Palikot A stáb sem hitt a szemének. Ezt mondta Palik László a TV2 új műsorának első forgatási napjáról. Holnaptól indul az Exatlon Hungary és már az első percektől óriási küzdelem folyt a versenyző csapatok k...
Hatalmas küzdelmek és verejtékes csaták! Ez itt az Exatlon Hungary! Tarts velünk és légy részese a küzdelemnek! Első adás: január 2. 18.55.
Vajon ki nyeri az első játékot? Január 2-án kiderül! Kezdődik a viadal, amely a legjobbakat is próbára teszi! Exatlon Hungary: január 2-tól 18.55-től a TV2-n!
Miniszteri biztost kapott Orbánék Hungary Helps programja Az eddigi utazó nagykövetet váltja a KDNP-s politikus.