A significant portion of Vienna's homeless population originates from Hungary. Why?

The homeless people of Hungary are leaving for Vienna following rumours and legends. We went to Vienna to take a look at what awaits them there, and we were in for a surprise - the homeless Hungarians show us a Vienna that is unknown to most. Videoreport from Budapest and Vienna.

2019. január 9. 11:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A harc folytatódik: a tét a Jutalom! A Jutalomjátékkal folytatódik kedden az Exatlon Hungary. Vajon melyik csapat válaszhat majd a csillagok közül?

Exatlon Hungary - 61. adás Az Exatlon Hungary 61. adásában Provoda Jodes és Mischinger Péter Párbajoztak egymással, majd következett a Villa játék... Hogy melyik csapat foglalhatta el a luxuslakot, az kiderül a videóból!
Dupla annyi nevezővel folytatódik a Peugeot 208 Kupa Második szezonját kezdi meg a magyar ralibajnokságban a Peugeot 208 Rally Cup Hungary elnevezésű pénzdíjas márkakupasorozat, melynek keretein belül egyforma autókkal, azonos motorvezérlő programmal és...
Ezt már soha nem mossa le magáról Bán Norbi Az Exatlon Hungary örök nyomot hagyott Bán Norbi testén, ugyanis a műsor szimbólumát az Exatlon csillagot tetováltatta magára. A TV2.hu csapata  ott volt az emlékezetes pillanatnál. Norbi mesélt ...
Félbeszakadt a Párbaj: Súlyos sérülés az Exatlon Hungary-ben Elérkezett a Medál játék és a Párbaj napja, azonban a pályán egy nem várt fordulat történt: Provoda Jodes súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, így a sorsdöntő összecsapás végül elmaradt...
Exatlon Hungary - 59. adás Az Exatlon Hungary 59. adásában a Végjátékra került sor. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat veszített, és ezáltal kényszerülnek majd tagjai párbajozni.

Exatlon Hungary - 58. adás Az Exatlon Hungary 58. adásában a Jutalomjátéké volt a főszerep. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat győzött, és mi volt a nyereményük.
Mischinger Péter: ˝Ha kell, akkor falábbal is végigmegyek a pályán˝ - Szerda 19.15 Péter sérült lábbal is elképesztő erővel veszi az Exatlon Hungary akadályait. Vajon meddig tart ki az ereje? Ma este 19.15-kor kiderül a TV2-n!
Óriási eufória: Új gazdára talált a Villa A Villa játékkal folytatódott hétfőn este az Exatlon Hungary!
Ungvári Greatest Hits - Szavazz Ungvári Miklós legjobb dalára! Ungvári Miklós nem csak az Exatlon Hungary pályáin remekel, de a versenyek közti hangulatért is ő a felelős. Általa már több slárger is felcsendült, ami garantálta a jókedvet. Szavazz! Neked melyik "e...
Exatlon Hungary: Műteni kell Salander Dorka vállát Palik Lászlót meglátva Salander Dorka minden reménye szertefoszlott. Nem elég, hogy kiesett a dominikai verseny egyik nagy esélyese, itthon komoly vállműtét vár rá.
Hanna mindent feláldoz a győzelemért? - Hétfő 19.15 Jodi fontos dologra figyelmezteti Katát, a Bajnokok pedig még mindig nem dolgozták fel Kata visszatérését? Hétfő este 19.15-kor Villa játékkal folytatódik az Exatlon Hungary.