Jóváírást ígér az egyik bank nevében küldött gyanús e-mail

A levél azt állítja, az ügyfél egy beállítási hiba miatt nem kaphatja meg a jóváírást.

2019. január 9. 12:54

A cikk folytatása...Friss hírek
A kormány a fiúkra is kiterjesztené a HPV elleni védőoltást A kormány kiterjesztené 12 éves fiúkra is HPV-védőoltást az iskolai védőoltási program keretében - mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy szombati rendezvényen Budapesten.
Ilyen időjárásra számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Új Lidl nyílik Albertfalván A 11. kerületben egy kilométeren belül elérhető lesz egy CBA, egy Aldi és most már egy Lidl is.
Ítéletidő: légi járatok százait törölték Légi járatok százait törölték szombaton Chicagóban az Egyesült Államok középnyugati részét sújtó erős és folyamatos havazások következtében, ami által a közúti közlekedés is veszélyessé vált. Több...
Durva havazás közeleg: mutatjuk, hol lesz a legrosszabb a helyzet Jönnek a mínuszok, szombatról vasárnapra virradóra pedig több helyen ébredhetünk havazásra....
Súlyos a helyzet: több Pest megyei településen nincs vízszolgáltatás A szolgáltató szerint a hibát kijavították, már csak a rendszert kell feltölteni - ez viszont sokáig tart....

Top hírek:
Debrecen megmondta, mennyit szán a főpályaudvarra, de annyiért senki sem vállalta Eredménytelenül zárult a debreceni főpályaudvar megvalósítására kiírt második közbeszerzési eljárás is, mivel a legjobb ajánlat szerinti kivitelezési költség meghaladta a rendelkezésre álló fedezetet - közölte az önkormányzat.
Tényleg a Fidesz bunkósbotja az Állami Számvevőszék? A Jobbikkal szembeni kemény fellépés után most a Momentumot és a Párbeszédet jelentette fel az Állami Számvevőszék költségvetési csalás gyanújával, mivel nem tudta a meghatározott időben vizsgálni a kampányköltéseiket. A két párt hibázott, ám az eset miatt az ÁSZ-t újra azzal vádolják, a Fidesz érdekét szolgálja.
Megváltozott a módszertan, rátaláltak 16 ezer dolgozó volt közmunkásra Máshogy számolják mostantól, hány közmunkásnak sikerült visszatérnie a munkába.
Megbánhatod, ha a héten nem adtál fel lottót: rég volt ilyen főnyeremény! Fogy az idő, csak délutánig adhatod fel a szelvényt!...
Kiderült a nagy multivitamin-titok: jobb, ha tudod, mit szedsz minden nap Kibújt a szög a zsákból!...
A nap képe: így tiltakoztak a rabszolgatörvény ellen Forgalomlassítást alkalmaztak a tiltakozók, az MTI fotósa megörökítette.