Az osztrákoknál jöhet a Facebook-adó

Az osztrák kormány 2020-tól 3 százalékos adót vezetne be a digitális nagyvállalatok reklámeladásaira.

2019. január 10. 17:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez történt: annyira lebénult a Facebook, hogy már hülyeség is terjedni kezdett róla Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.

Kudarcot vallott a Facebook az új-zélandi terrortámadásban A közösségi oldal a YouTube-bal együtt hiába próbálta megfékezni a feltöltött videókat.
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?
A Facebook volt a nap egyik nagy vesztese - Eséssel zárt az S&P és a Nasdaq Egyedül a Dow tudta minimális pluszban zárni a csütörtöki kereskedést a tengerentúlon, míg a nap egyik nagy vesztese a Facebook lett. A tengerentúli tőzsdék hangulatára a vártnál gyengébb amerikai...
Így röhögték ki a Facebook és az Instagram globális leállását a másik közösségi oldalon Elárasztották a Twittert a kárörvendő hozzászólások.
A közmédia tagadja, hogy ne lehetne kimondani a műsoraikban azt, hogy gender” vagy feminizmus” Egy Facebook-posztban azt állította egy interjúalany, hogy nem mondhatott bármit.

Új külsőt kaphat a Facebook Teljesen fehér kezelőfelület érkezhet az androidos appba.
Kitiltja a Facebook az oltásellenes tartalmakat Az áltudományos félrevezetésnek nincs helye az oldalon.
Kínából jön a Facebook ígéretes riválisa, pedig valószínűleg még nem is hallott róla Tarol a TikTok a digitális áruházakban.
Portugália befogad ezer illegális bevándorlót Portugália kész mintegy ezer menekültet befogadni Görögországból – jelentette be Dimitrisz Vicasz görög migrációügyi miniszter pénteken Facebook-oldalán
Kipróbálná, milyen az élet Facebook nélkül?
Csütörtökön újra tárgyal az MTA a kormánnyal A tárgyalások után pedig újra ülésezik az MTA elnöksége, írja az Akadémiai Dolgozók Fóruma Facebook-oldala.