Be kell jutni a nyolcba, minden más bullshit

Lékai Máté világosan beszélt a kézi-vb előtt. Matics látja a tüzet, az egység még jól jöhet. Mit lát belőlünk a kieli igazgató? Játékossal, kapitánnyal hangolódtunk a meccsekre, este jön Argentína.

2019. január 11. 15:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Férfi kézilabda-vb: Ligetvári Patrik verést ígér klubtársainak Magyarország - Argentína: január 11-én, pénteken, 18.00, Tv: M4 Sport

Férfi kézi-vb - Nagy László már akár Argentína ellen is játszhat Három játékost kellett kihagyni a keretből.
Itt a gól, amivel Lionel Messi bejelentkezett az Aranycipőért A Barcelona argentin támadója 18. bajnoki meccsén 16. találatát jegyezte. Ez nem a legtöbb rúgott gól Európában, de mégis az első vele.
Van egy statisztika, amiben Messi nem fér be az első háromba A Barca argentin zsenije sok mindenben kiemelkedik a spanyol bajnokságból, de van, amiben még a dobogóra sem fér oda.
Gyomorvérzéssel került kórházba Maradona Az argentin legendát jelenleg egy Buenos Aires-i klinikán kezelik.
Opel Dakar Team: irány Peru! Január 7-én elrajtol a Dakar rali. Magyarországot idén is a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős képviseli. A verseny legnagyobb újdonsága, hogy - idén először a Dakar történetében - végig egy országb...

Messi 2018 legjobb gólszerzője Habár csak az ötödik legjobbnak látták az Aranylabda-szavazáson, és Pelé is beszólt Lionel Messinek, hogy meg sem közelíti az ő szintjét, de még Maradonáét sem, a Barcelona argentin támadója az idén i...
Az egyik legtehetségesebb argentin írhat alá Dortmundban Erősítene csapatán a Borussia.
Maradona és Magnus-hatás Messi titka Az utóbbi négy szezont nézve nemhogy játékos, de klub sincs, ami több szabadrúgásgólt szerzett volna Messinél. 2018-ban ért a csúcsra a műfajban az argentin.
Magyar találmánnyal lazít Messi a szünetben - videó A Barca argentin klasszisa kisfiával mozogta le a kertben a karácsonyi menüt.
32 év után találtak meg egy elrabolt argentin nőt Bolíviában 13 évesen rabolták el, 45 évesen térhet vissza családjához.
Most már több Aranycipője van Messinek, mint C. Ronaldónak Átvette a rekordot jelentő ötödik díját az argentin világklasszis.