Be kell jutni a nyolcba, minden más bullshit

Lékai Máté világosan beszélt a kézi-vb előtt. Matics látja a tüzet, az egység még jól jöhet. Mit lát belőlünk a kieli igazgató? Játékossal, kapitánnyal hangolódtunk a meccsekre, este jön Argentína.

2019. január 11. 15:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ölelések tánca, a tangó "A férfi adja meg a keretet, a nő pedig kihasználja a teret." Serbán Andrea és Szeghalmi Endre argentin tangó táncosok voltak ma délelőtt a FEM3 Café vendégei, akik táncuk rejtelmeibe avatták be a műs...

Messi a topligákat tekintve is mindenki felett van A La Liga 28. fordulójának összes találkozóján volt miről beszélni, de természetesen a Barcelona argentin zsenije szolgáltatta a legtöbb beszédtémát.
Egy 17 éves argentin futballistát vinne fél Európa Az AC Milan állítólag már megegyezett Juan Sebastian Sforza képviselőjével, de nyolc másik sztárcsapat is vinné.
Meghalt a babája annak a 11 éves argentin lánynak, akit nagyanyja élettársa erőszakolt meg A kislány és szülei abortuszt szerettek volna, de a politika közbeszólt.
Messi visszatér az argentin válogatottba A 2018-as világbajnokság óta nem szerepelt a nemzeti csapatban.
Kétmeccses eltiltást kapott a Tottenham balhézó menedzsere Az argentin tréner ráadásul a pénzbüntetést sem úszta meg.

Castano vs. Lara: döntetlen Elsőre talán furcsán hangzik, de papíron némi meglepetésre megvédte WBA nagyváltósúlyú reguláris világbajnoki címét, ezzel megőrizte veretlenségét Brian Carlos Castano. Az argentin bokszoló
Györe László elődöntőbe jutott a Sao Paulóban zajló tenisztornán A döntőbe kerülésért az argentin Guido Pellával találkozik.
Német-argentin barátságos meccset játszanak ősszel A németek nagycsapatot akartak ellenfélnek. Megkapták.
Felmentették Carlos Menem volt argentin elnököt a vád alól, hogy az 1994-es terrortámadás utáni nyomozást akadályozta A vád szerint az elnök utasította a vizsgálóbírót, Juan José Galeanót, hogy állítsa le a nyomozás szíriai szálát. Galeanót viszont 6 év börtönre ítélték.
Brutálisan megverték otthonában az argentin főrabbit és feleségét Gabriel Davidovich olyan súlyosan megsebesült, hogy egy Buenos Aires-i kórházba szállították.
Spíler TV-szavazás: Messi minden idők legjobb játékosa a La Ligában? Az argentin zseni 408 gólt szerzett már a spanyol bajnokságban, ötször gólkirály is volt. De valóban ő a valaha volt legjobb?