Mi a bánatért jön haza Angliából egy 19 éves futballista?

Szerető Krisztofert külföldi klub is vitte volna, A The Championship helyett mégis a Fradi választotta, pedig jelenleg nincs helye a kezdőben.

2019. január 11. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Angliából igazolt válogatott focistát a Fradi Hatalmas gólokra számíthatnak tőle.

Angliából pótolná távozó klasszisát a PSG Két liverpooli kiszemelt.
Kubatov: én ezt a harmincadik aranyat akarom! A Fradi elnöke, Kubatov Gábor a PestiSrácok.hu-nak adott interjút, melyben - többek között - szó esett az elmúlt évek hibáiról, a magyar játékosok mentalitásáról, a bírókról, a szurkolókról, Böde Dáni...
A magyar csapatok közül csak a Fradi nyert a férfi vízilabda BL-ben Harmadszor játszott döntetlent a Szolnok, nagy verést kapott az Eger.
Nagy bejelentést tett a Fradi kézicsapatának álompárja Régóta vártak már erre a pillanatra.
Nincs szerencséje a Fradi focistájának, megint kórházban fekszik A magyar válogatott játékos lábfejét Londonban kezelik.

Kicsit kiég az emberből a hülyeség, a hiszti Így lett a Fradi-edző a világ legjobbja
Tomori visszatért, nyert a Győr és a Fradi is Magabiztosan nyert mindkét élcsapat.
Áprilisig kiismerik egymást Elek Gábor igazi mókamester, még akkor is szeret viccelődni, amikor nemigen van rá oka. A Győr elleni 39-33-as vereség után azzal poénkodott a Fradi edzője, hogy bőven lesz idő kijavítani a hibákat.
Fradi-siker a holt idényben Kereken egy hónappal a február 2-i szezonnyitó előtt a csapatok zöme szerdán ismét edzésbe állt. A kivételek közé tartozik a Ferencváros és a Vidi.
Már a BL-csatákra gondol az ETO és a Fradi edzője is A két csapat edzői és játékosai is látják, miben kell még javulniuk a következő összecsapásukig.
Kubatov: Tűrhetetlen, amit a játékvezetők csinálnak! A Fradi elnöke az FTC szilveszteri beszédében kritizálta a szokásosnál is élesebben Kassai Viktort és a magyar játékvezetőket írta meg a nemzetisport.hu.