Mi a bánatért jön haza Angliából egy 19 éves futballista?

Szerető Krisztofert külföldi klub is vitte volna, A The Championship helyett mégis a Fradi választotta, pedig jelenleg nincs helye a kezdőben.

2019. január 11. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Toyota és a BMW is kivonulna Angliából a brexit miatt Megegyezés nélküli brexit esetén átgondolnák az angliai gyártásukat.

Megindultak haza az EU-s munkavállalók Angliából, keresik helyükre az embereket 10 éve nem látott szintre esett vissza a Nagy-Britanniába érkező EU-s és azon belül is az úgynevezett "kelet-európaiak" aránya
Verstappen: Az is csoda, hogy elkészült az autó Gasly úgy összetörte az RB15-öt csütörtökön, hogy minden pótalkatrészt Angliából kellett hozni. A holland az elkészült autónak sem örülhetett sokáig műszaki hiba miatt.
Jelentősen nőhet a Brexit után az Angliából rendelt termékek költsége Huszonkét euró fölött áfa, százötven euró fölött vám terhelheti az árukat.
Elindult az első hajó, amely a megegyezés nélküli brit kilépés áldozata lehet Japán irányába indult hosszú útjára Angliából egy teherhajó, és miután március 30-án fog megérkezni, nem biztos, hogy kirakodhat, mivel nem lesz érvényes kereskedelmi megállapodás Japán és Nagy-Britan...
Anglia leggazdagabb embere, a brexit-párti milliárdos elköltözik Angliából Sir Jim Ratcliffe bízik abban, hogy Anglia az EU-n kívül is sikeres maradhat.

Megunhatatlan Győr-Fradi, most a Magyar Kupában Sem az Érd, sem pedig a Dunaújváros nem tudta megállítani Magyarország két legjobb női kézilabdacsapatát.
Vízilabda: a Fradi nyerte a magyaros BL-rangadót Simán nyert a budapesti csapat, így ők valószínűleg ott lesznek a nyolcas döntőben.
Fradi: zakó a Groupamában A Vidi FC 2-1-re nyert a Ferencváros otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének rangadóján, a párharc szerdai első mérkőzésén
Egy lépéssel közelebb a Fradi-Újpesthez Érik az álomdöntő.
A Fradi-utánpótlásból szerzett edzőt az MTK Lucsánszky Tamás érkezett a vasárnap menesztett Feczkó Tamás helyére.
Női kézi BL - Harmadik helyen ment tovább a Fradi Következő ellenfelük is megvan.