Készül a Wham! ihlette Last Christmas-film - itt vannak az első képek a forgatásról

Nem kell többet várni rá, hogy mutat majd Emilia Clarke az új szerepében.

2019. január 11. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb bőrt húztak le a dalról, na de milyet! Az Orosz Gárda kórusa énekli a Last Christmast! videó Igen, tudjuk, hogy már elege van a Wham! karácsonyi slágeréből, de adjon neki még egy esélyt! Ezt a feldolgozást ugyanis (kapaszkodjon meg!) az Orosz Nemzeti Gárda kórusa készítette, és a Kreml előtt,...

Szeretne karácsonyi zenét hallgatni, de már hidegrázása van a Last Christmas-től? Hallgasson polkázó Nobel-díjast és daloló fát! Ha unja a megszokott karácsonyi dalokat, itt az ideje, hogy megismerkedjen néhány mellőzött darabbal.

Friss hírek
Robbanás történt egy észak-írországi városban, a rendőrség pokolgépre gyanakszik A készülő robbantásról a rendőrség előzetes értesítést kapott, és éppen hozzákezdett a környéken több épület köztük szórakozóhelyek és szállodák kiürítéséhez, amikor a detonáció bekövetkezett.
Ennyi volt mára belőlünk, de vasárnap 7-kor ugyaninnen folytatjuk. Búcsúzásul hallgassátok meg a national trap hazai bajnokának, Dé:Nash-nek Krúbival készült új zeneszámát:
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt
A magyar válogatott már nem juthat elődöntőbe a kézivébén A középdöntőben kikaptunk az olimpiai bajnok és házigazda dán csapattól.
Trump a menekült gyerekek deportálásának felfüggesztését ajánlotta fel 5,7 milliárd dollárért Amit régi kampányígéretére, a mexikói határra építendő falra fordítana. A demokraták visszautasították az ajánlatot, már mielőtt az hivatalosan elhangzott volna.
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 

Megfilmesítik a Wham! Last Christmas dalát, és már a főszereplő is megvan A forgatókönyvet Emma Thompson és Greg Wise írta, a premier pedig jövő karácsonykor lesz.
Teljesen félreértelmezik a leghíresebb karácsonyi dalt? Az egyik legnépszerűbb karácsonyi sláger a Last Christmas, rongyosra játsszák minden decemberben a rádiók. A fáma szerint azonban eredetileg a húsvéti nyúl hozta volna.

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.