Jó mókának tűnik az egymilliós Pong-asztal

Ügyesen ültették át a retró játékot a fizikai valóságba.

2019. január 11. 14:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt az őszi PlayIT hivatalos kisfilmje, lehet, hogy te is benne vagy Ennél jobban nehéz lenne egy videóba sűríteni a PlayIT hangulatát.
Call of Duty: Black Ops 4 - a mesterlövészeké a főszerep a következő Blackout eseményben Hamarosan érkezik a következő időszakos móka, amiből a legtöbb fegyver hiányozni fog.
KotOR 3 - a BioWare többször is el akarta készíteni A Kotaku szerkesztője, Jason Schreier egy Twitteren adott válaszában arról mesélt, hogy a BioWare állítólag több alkalommal is jelezte, szívesen elkészítené a Knights of the Old Republic régóta várt harmadik részét, de eddig nem jártak sikerrel.
Tom Clancy's The Division 2 - 15 perc gameplay a Dark Zone-ból Természetesen a Division 2-ben is központi szerepet kap a karanténzóna, ahol ember embernek farkasa.
GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén Egész héten arra vártunk, hogy végre egy kis minőségi kikapcsolódásban legyen részünk.
Ezek jönnek az új Androidban Kiszivárgott az Android Q korai buildje, amely egy kis ízelítőt ad az új mobil operációs rendszer várható újdonságaiból.

Az egyik szupermarket kirakott egy lábbal játszható Pong klónt, az Atari perel Mivel a Foot Pong bevételt hozott a Targetnek, az Atari akcióba lendült.

Top hírek:
Overkill's The Walking Dead - lehet, hogy sosem jelenik meg konzolokra A februárra tervezett rajtott határozatlan időre eltolták, de nem lennénk meglepve, ha végleg lefújnák a megjelenést.
Xbox One-ra költözik a Salt and Sanctuary A két éve PlayStation 4-re, később azonban Nintendo Switchre és PC-re is ellátogató Salt and Sanctuary a jövő hónapban Xbox One-on is tiszteletét teszi. Az eredetit fejlesztő Ska Studiosnak ezúttal a BlitWorks is besegít.
Szexuális segédeszköz miatt volt botrány a legfontosabb kiállításon Először díjat kapott, aztán gyorsan kitiltották a rendezvényről.
Call of Duty: Black Ops 4 - a mesterlövészeké a főszerep a következő Blackout eseményben Hamarosan érkezik a következő időszakos móka, amiből a legtöbb fegyver hiányozni fog.
Lecsatolható második kijelzőt kaphat az LG G8 ThinQ Megint meglepő dologgal próbálná magára vonni a figyelmet az LG: a kockázatos játék ezúttal egy lecsatolható második kijelzőt jelent.
Megvan, mikor debütál a J.R.R. Tolkien életéről szóló film Tavasszal érkezik meg A Gyűrűk Ura alkotójáról készült mozi, amelyben elég alaposan megismerhetjük a legendás írót.