Jó mókának tűnik az egymilliós Pong-asztal

Ügyesen ültették át a retró játékot a fizikai valóságba.

2019. január 11. 14:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Judgment - a kinézetét és a japán hangját is lecserélik a drogfogyasztással vádolt színész karakterének A SEGA fontos változásokat eszközöl a játék nyugati verziójában, és ideiglenesen el is tüntette a szereplőt ábrázoló anyagokat.
Streamben mutatja be a Microsoft az Xbox Game Passbe érkező indie játékait A cég ID@Xbox kezdeményezésének keretein belül készülő játékokról kapunk majd bővebb információkat a közvetítés során.
ID@Xbox Game Pass - jön a Microsoft showja is Alig egy órával a Sony bejelentése után a Microsoft is úgy érezte, hogy erről a vonatról bizony tilos lecsúsznia, és máris bejelentette a saját maga show-műsorát ID@Xbox Game Pass címen. Középpontban az indie alkotások.
Mortal Kombat 11 - Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett Nagyon fognak örülni az 1995-ös első Mortal Kombat mozi rajongói.
A Plugable már vezetékes fejhallgatót is forgalmaz A leginkább elosztóiról és adaptereiről ismert vállalat hosszú évek után piacra dobott egy vezetékes sztereó headsetet.
Devil May Cry 5 teszt - félig ördög, félig angyal A Capcom bebizonyította, hogy démonokat aprítani zúzós zenére még mindig remek móka.

Top hírek:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - jövőre visszatérnek a vámpírok A Paradox Interactive végre bejelentette a Vampire: The Masquerade folytatását.
XCOM 2 - pár napig ingyen vehetjük fel a harcot az idegenekkel Ha nagyon megtetszik a játék, akkor 75 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatjuk.
Devil May Cry 5 - túl a 2 millión A megjelenés után alig két héttel elérte a Capcom alkotása a 2 millió leszállított példányt, melynek köszönhetően eléggé komoly esélye van arra, hogy a franchise legsikeresebb része legyen.
Life is Strange 2 - Megjelenési dátumot kaptak a maradék részek A harmadik epizód májusban, a 4. rész augusztusban, míg a befejezés decemberben várható.
A Turtle Beach kezébe került a Roccat A két cég termékskálája nem igazán fedi egymást, így minden szempontból a bővítés lehetett a cél.
Adatokat gyűjtöget a Nokia, válaszoltak az aggályokra Összekeveredett néhány kínai és norvég piacra szánt Nokia 7 Plus, a finnek vizsgálódnak az adatvédelmi törvény megsértése miatt.