Napi büntetés: 3 másodperccel a győzelem előtt adta fel a meccset egy Dota 2 csapat

Azt hitték elvesztették a meccset, pedig valójában megnyerték volna.

2019. január 11. 16:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Auto Chess - mobilokra is elkezdték fejleszteni A fejlesztőcsapat igyekszik a Dota 2-től függetlenedni.

Friss hírek
Íme, a Games with Gold áprilisi játékai Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék és két fantasztikus klasszikus vár ránk.
Törvényt hoznak a Facebook és YouTube ellen Az ausztrálok jogalkotással kívánják elérni, hogy a lehető leggyorsabban eltávolíthatók legyenek a közösségi oldalakról az erőszakos bűncselekmények élő közvetítései.
Metro Exodus - New Game+ módot hozott az új update Megérkezett a Metro Exodus első nagyobb frissítése, amely a hibajavításon kívül többek között egy vadonatúj játékmódot is hozott magával. Érdemes lesz visszatérni a játékba.
Akár 50x-es zoomra is képes a Huawei P30 Pro csúcsmobil kamerája Hivatalosan is bemutatkozott a Huawei P30 és P30 Pro: az új okostelefonok a várakozásoknak megfelelően a fotózásra koncentrálnak, de egyéb tekintetben sincs miért szégyenkeznie a gyártónak.
Journey to the Savage Planet - mókás is lehet egy idegen bolygó felfedezése Egy új kedvcsináló mutatja meg, hogy milyen az, ha egy űrbéli kaland nem csap át horrorba.
Zuhan a kínai piacon az iPhone Gondban az Apple: a helyiek egyre inkább a kínai márkákra váltanak.

Ilyen lenne a sakk, ha telenyomnánk szteroidokkal A Dota Auto Chess szinte egyáltalán nem hű a nevéhez, de ezt meg lehet neki bocsátani: ez a mod az év eddigi legjobb stratégiai játéka.

Top hírek:
Nézzük élőben a PlayStation State of Play bemutatóját! A Sony is saját élő adás sorozatot indít, ennek első felvonása ma este 22:00-kor indul.
Mortal Kombat 11 - három új karaktert leplezett le az új trailer A NetherRealm Studios laza előzetessel adta tudtunkra, hogy kik csatlakoznak még a harchoz.
No Man's Sky - VR-támogatás is jön a Beyond frissítéssel Hamarosan már VR szemüveggel is kalandozhatunk a Hello Games játékában.
CTR: Nitro-Fueled - ismerős bónusztartalmakkal jön A State of Play egyik szereplője volt a Crash Team Racing: Nitro-Fueled is, a Sony és az Activision pedig megerősítette, hogy a PlayStation 4-es változat többféle bónusztartalommal felvértezve érkezik majd.
Dead Cells - PC-n a legnépszerűbb, egymillió fogyott belőle összesen Még mindig nagyon szeretjük a stílusos és izgalmas roguelike játékokat.
Rombolást hoz a Chaos az Unreal Engine-be Az Epic érkező fizikai modulja érdekes lehetőséget kínál majd a fejlesztőknek.