Többen meghaltak egy bányabalesetben Kínában

A bányaomlás idején 87-en tartózkodtak a föld alatt,

2019. január 13. 5:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez lenne a biztonságos jövő? Mikrochippes egyenruhával követik nyomon a diákokat Kínában A kínai Guizhou tartomány 11 iskolájában mikrochippes GPS követővel ellátott iskolai egyenruhát vezettek be a diákoknak. Így követni tudják a tanulókat még az iskolán túl is. Egy helyi cég, a G...

Másfél millió szabadalmat adtak be tavaly Kínában, ezzel ismét világelső Messze lehagyva az USA-t és Japánt.
20 éve nem volt ilyen: kevesebb autót vesznek Kínában 6 százalékos az éves csökkenés.
Egy amerikai külpolitikai lap szerint Kínában is terjed a muszlimellenesség Az ujgur kisebbséget sújtja leginkább.
Megkezdte az Egyesült Államokon kívüli első gyárának építését a Tesla Az elektromos autókat gyártó amerikai Tesla cég megkezdte az Egyesült Államokon kívüli első gyárának építését Kínában hétfőn.
A légszennyezés elleni harc tette tönkre a levegőt Mintegy 40 százalékkal csökkent Kínában a levegőben lévő szálló por (PM2,5) koncentrációja azóta, hogy a kínai kormány 2013-ban szigorú intézkedéseket rendelt el. A drámai mértékű csökkenés ugyanakkor...

Bicikli tört össze egy autót Kínában A történet első ránézésre valótlannak tűnik, de Sencsen rendőrsége megerősítette, igaz, amit látunk: egy bicikli és egy autó ütközött, utóbbi lökhárítója deformálódott, míg a kerékpárnak látható baja ...
Lehetetlen tartani a lépést Kínával? 2019-ben a legtöbb épülő szupermagas felhőkarcolót Kínában fogják átadni.
Kivégezték a kínai hasfelmetsző Jackként ismertté vált sorozatgyilkost Kivégezték az állami médiában hasfelmetsző Jackként ismertté vált sorozatgyilkost csütörtökön Kínában, az 53 éves férfit azért ítélték el, mert 1988 és 2002 között meggyilkolt tíz nőt és egy kislányt.
Kína épített egy antennát, amely ötször akkora, mint egész New York Főleg hadászati célt szolgál az az új rádióantenna, amelyet valahol Kínában építettek meg, és amely ötször akkora, mint az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa, New York City.
Bombaként robbant az esport 2018-ban Beszállt a Nike és a Toyota, Kínában pedig egy teljes városrész épül az esportoknak.
A világ leghülyébb törvényei talán még az amerikaiakat is felülmúlják Persze ez ízlés kérdése, de meg ne próbáljon reinkarnálódni Kínában, belepisilni a tengerbe Portugáliában, vagy gyanúsan lazacot tartani Angliában!