Több tonna hasist foglaltak le az Arab-tengeren

Az ausztrál haditengerészet egy nemzetközi munkacsoport részeként csapott le a drogcsempészekre.

2019. január 13. 5:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Netanjahu reagált a török államfő bírálataira Izrael arab polgárai számára is egyenlő jogokat nyújtó demokrácia.

Mostantól ezek az országok is adóparadicsomok Tíz újabb állam, köztük az Egyesült Arab Emírségek is felkerült kedden az Európai Unió adóparadicsomokról összeállított feketelistájára, amelyen így tizenöt ország található.
Több légitársaság sem rendeli földre Boeing 737 MAX 8 gépeit Az amerikai Southwest és az egyesült arab emírségekbeli flydubai is tovább használja a típust.
"A multikulti hibája, hogy Németországban létrejöhettek a no-go zónák" Ralph Ghadban, a németországi iszlamizációt és migrációt kutató szakember szerint a multikulti ideológia hibája, hogy a német főváros egyes részeit arab bandák uralják és emiatt a hibás ideológia miat...
Több ezer Iszlám Állam-fegyveres került fogságba Sok tízezer ember menekül a szíriai Baghúz településről és környékéről, amely az Iszlám Állam utolsó enklávéja. Sokezren az ellenük harcoló Szíriai Demokratikus Erők (SDF) kurd-arab ernyőszervezet fo...
Nehezen halad az Iszlám Állam maradékának felszámolása Több ezer akna és titkos alagút lassítja a kurd-arab katonai milíciák pénteken indított offenzíváját az Iszlám Állam utolsó kelet-szíriai zárványa ellen, amelyet nagyrészt külföldi dzsihadisták védene...

Döntő csatára készülnek az Iszlám Állam ellen Az Iszlám Állam utolsó szíriai zárványát ostromolják kurd-arab csapatok.
Tízezrek követelték az algériai elnök lemondását az utcákon - galéria A 2011-es arab tavasz óta ezek voltak a legnagyobb kormányellenes tüntetések az észak-afrikai országban.
Egzotikus ország Budapestről 4 órányira Marokkó februárban 3 évszakkal vár Marokkó egyszerre egzotikus és modern arab ország, ahova több közvetlen járat is repül Budapestről.
A török elnök élesen bírálta az Európai Uniót Élesen bírálta kedden Recep Tayyip Erdogan török elnök az Európai Uniót, amiért vasárnap és hétfőn Egyiptomban tanácskozott az Arab Ligával.
'Ott kell segíteni, ahol a baj van' A biztonságról, a migrációról és a gazdasági fejlődésről is szó esett az Európai Uniós kormányfők és az Arab Liga vezetőinek csúcstalálkozóján. A tárgyaláson Orbán Viktor arról beszélt, hogy az emberc...
"A terrorizmus veszélye az egész világon elterjedt, mint egy kóros ragály" Abdel-Fattáh esz-Szíszi az Arab Liga vasárnap Sarm-es-Sejkben megkezdődött első csúcstalálkozójának megnyitóján beszélt.