Több tonna hasist foglaltak le az Arab-tengeren

Az ausztrál haditengerészet egy nemzetközi munkacsoport részeként csapott le a drogcsempészekre.

2019. január 13. 5:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Műkincsrablás a vád az arab klán ellen Bíróság elé állt az elmúlt évek egyik leglátványosabb műkincsrablásával vádolt négy fiatalember: a hírhedt berlini arab klánok egyike, a Remmo család három tagja, illetve török származású segítőtársuk...

Drónnal öltek katonákat Jemenben a lázadók Ezzel ismét távolabb került a polgárháborús arab ország a tűzszünettől.
Sokan meghaltak az Iszlám Állam és a kurd-arab koalíció összecsapásaiban Harminckét harcos meghalt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet és a Szíriai Demokratikus Erők (SDF) nevű kurd-arab koalíció összecsapásaiban Kelet-Szíriában egy aktivistahálózat keddi jelentése szerin...
A szaúdi nők vasárnaptól sms-t kapnak, ha elvált tőlük a férjük Az arab országban bevett szokás volt, hogy a feleséget nem értesítették a válásról és a nő nem is tudta, hogy már szinglinek számít.
Lezuhant egy mentőhelikopter az Egyesült Arab Emírségekben, az összes utas meghalt | VIDEÓ A hírek szerint három emírségekbeli és egy külföldi veszett oda a tragédiában.

Az Egyesült Arab Emírségek újranyitja damaszkuszi nagykövetségét 2012-ben szakadt meg a két ország közti diplomáciai kapcsolat.
Klubvilágbajnokság - Sejkjelmezben várja a döntőt Ramos Bármennyire csapnivalóan is futballozik mostanában a Real Madrid, ha ma Abu-Dzabiban megnyeri a 15. klubvilágbajnokság döntőjét az arab emírségekbeli el-Ajn ellen, zsinórban negyedik sikerének örvendh...
Az arab hajós esete a tatár marhával, avagy Szindbád tatárbifsztekje
Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus A svéd után már így is az arabot beszélik a legtöbben az országban.
Bombameglepetés: a River Plate nem jutott döntőbe a klub-vb-n - videó A házigazda arab emírségekbeli al-Ain ismét tizenegyesekkel ment tovább.
Megvan a klubvilágbajnokság elődöntőinek párosítása A címvédő Real Madridnak japán, a River Plate-nek egyesült arab emírségekbeli ellenfele lesz.