Ötszáz fölött az ebola áldozatainak száma Zaire-Kongóban

A mostani a tizedik ebolajárvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban a betegség 1976-os felfedezése óta.

2019. február 9. 13:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ötszáz fölé emelkedett az ebolajárvány halottainak száma Kongóban Meghaladta az ötszázat az ebolajárvány halottainak száma a Kongói Demokratikus Köztársaságban

Kéttucatnyian haltak meg egy összecsapásban Kongó keleti részén Legalább 22 ember meghalt, miután katonák és egy lázadó milícia tagjai összecsaptak a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén fekvő Beni városban közölte a hadsereg.

Friss hírek
MWC blog: Tarragona Szabad szombat! Mi pedig elmentünk Tarragonába, hogy kicsit körülnézzünk és nyilván megint született egy csomó kép és videó az S10+-szal.
Japánban már Final Fantasy témájú esküvőd is lehet Ha valaki szeretné átélni a Final Fantasy XIV-ből ismerős esküvői ceremóniát, akkor most itt a lehetőség, bár igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni érte.
MWC 2019: 10x-es zoomkameráját demonstrálta az Oppo 16-160 milliméteres fókusztávolság között operál az Oppo tripla hátlapi kamerás prototípusa. Tavasszal érkezhet a végleges modell.
Rise of Legions - egy régi Warcraft III mod ihlette ezt az ingyenes RTS-t A játékban az a cél, hogy leromboljuk ellenfelünk várát, mielőtt ő tenné meg ugyanezt a miénkkel.
Dermesztő hajsza - Kritika Liam Neeson családjával már megint kib***nak, aki viszont egy újabb tipikus Neeson akciómozit vár, az csalódni fog... kellemesen.
Az Atlus tudni szeretné, hogy megvennéd-e PC-re a Persona játékokat A Shin Megami Tensei, a Catherine, a Persona és rengeteg JRPG fejlesztője egy hatalmas kérdőívben érdeklődik az igényeitekről. Lehet hangot hallatni!

Az ENSZ 34 munkatársa halt meg 2018-ban támadásokban Közülük 8 civil, 26 békefenntartó: 11 Maliban, 8 a Kongói Demokratikus Köztársaságban, 7 a Közép-afrikai Köztársaságban esett el  közölte Stéphane Dujarric, az ENSZ főtitkárának szóvivője. Az elmúlt 5...
Több mint ötven tömegsírra bukkantak Kongóban az ENSZ ellenőrei Több mint ötven tömegsírra bukkantak a Kongói Demokratikus Köztársaságban az ENSZ ellenőrei és az afrikai ország hatóságai a decemberi etnikai erőszakhullámot feltáró vizsgálataik során a világszervez...

Top hírek:
A leleplezés szélén a következő generációs Xboxok Merevlemez helyett már SSD dolgozhat a visszafelé kompatibilis konzolokban.
Battlefront 2 - érkezik Anakin Skywalker A DICE újabb Klónok háborújás tartalmakkal bővíti a Battlefront 2 legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert.
Ezek az újdonságok jönnek a Chrome-ban A Google böngészőjével nemsokára egyszerűbb lesz kitölteni a PDF űrlapokat.
Left Alive gépigény - ilyen vas kell majd a sci-fi akcióhoz Ugyan a játékban lesznek hatalmas robotok és szuper jövőbeli technológia, a futtatásához azért nem lesz szükségünk lézercsúzlival felszerelt PC-re.
Call of Duty: Black Ops 4 - ismerd meg alaposan a Lockup pályát! Ha felkészülten akarunk csatába vonulni az új harctéren, akkor mindenképp érdemes egy pillantást vetni a fejlesztők bemutatójára.
Anthem - ezt hozza majd a következő három hónap A BioWare csapata megosztotta, hogy milyen új tartalmakra és játékbeli eseményekre számíthatunk majd az elkövetkező negyedévben.