Ha nem tudsz felállni a hajadtól a metrón, biztos lehetsz benne, hogy van egyéniséged

2019. február 10. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Mennyi? 30!
Bájos, de tönkretesz! Vigyázz, ha ilyen pasival randizol Már az első találkozáskor kiderülhet, ha résen vagy.
Nem pártok mellett, hanem pártok ellen fogunk szavazni az EP-választáson A 12 országban, köztük Magyarországon végzett kutatás szerint nagyon magas a populista pártok elutasítottsága Európában.
Orvosnak kellett megállapítnia, hogy igazi-e a 19 éves lány feneke Bonyodalmat okozott az Instagram-modell testrésze.
Lemondatná a patkányozó Bangónét a momentumos budafoki polgármesterjelölt Havasi Gábor szerint ezt nem lehet csöndben tűrni.
A pártok elutasítottsága határozhatja meg a választók többségének döntését Sokan az alapján szavaznak, hogy melyik pártot utasítják el a legjobban.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Májusi időjóslás