Habony Árpád ibizai pislogással fogadta Orbán családvédelmi döntéseit

Tiborcz Istvánék társaságában a helyszínen hallgatta a miniszterelnök évértékelőjét a rég látott tanácsadó.

2019. február 11. 12:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csak Orbán irodája és Áder hivatala kap díszkivilágítást éjfél után Miközben egy olyan kisebb nevezetességek, mint a Lánchíd, sötétben áll.

Felminősített a Fitch Nem hiába dicsérte Orbán a reggeli interjújában Varga Mihályt úgy, hogy "karcagi ember, az sem New York."
"Bajorország és a CSU mindig is jó kapcsolatokat ápolt Magyarországgal, de Orbán Viktor kijelentései elfogadhatatlanok" A német kereszténydemokraták mellett az Európai Néppártban is kiakadtak a magyar kormány legújabb kampányán.
A cseh miniszterelnök megkapta a meghívót, amit Orbán rég hiába vár Március elején találkozhat Andrej Babis Donald Trumppal.
Magyar külképviselet Jeruzsálemben Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben. A kormán...
Példa Amerikában Orbán programja Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól. Ezt mondta a Fox News műsorvezetője azután, hogy interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel a magyar családtámogatási programró...

Momentum: Orbán menthetetlenül a múltban ragadt A párt beindította az Európai Parlamenti választási kampányát.
Frans Timmermans egy fideszes focihuligánnak is megállt válaszolni, Orbán újságíróknak sem szokott Az EB-alelnök körül nincsenek sajtóelhárítók, és nem menekül akkor sem, ha összefüggéstelenül üvöltözve kérdezik.
Timmermans: Nem túlóratörvény kell, hanem magasabb bér a magyaroknak Interjút adott a baloldali EP-csúcsjelölt, akit Orbán Viktor kiemelten támadott az évértékelőn.
'Érdekünk, hogy Trump újra nyerjen' A családvédelmi akciótervről, az európai uniós választás tétjéről is beszélt Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésen. A miniszterelnök szerint a magyar–amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a...
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
A hozzáadott érték növelése a cél A hazai ipar hozzáadott értékének növelése úgy lehetséges, ha kutatóintézeteink is összpontosítják erőforrásaikat az alapkutatások és az innováció területén egyaránt. Egyebek között ezt írta Orbán Vik...