Palvin Barbara még sosem találkozott szerelme ikertestvérével

A magyar modell és kedvese, Dylan Sprouse beengedték a kamerákat otthonukba, és most először találkozásuk történetét is elmesélték.

2019. február 11. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dylan Sprouse magyarul tanul Palvin Barbara kedvéért Első közös interjúját adta a magyar modell és szerelme, Dylan Sprouse. Kiderült, az amerikai színész már tudja, mit kezdjen egy kupica pálinkával.

Micsoda? Palvin Barbara még nem találkozott pasija ikertestvérével?? Pedig Dylan Sprouse már kétszer is találkozott a modell családjával.
Palvin Barbara a szerelme által készített mézbort szürcsölte szombat éjjel Dylan Sprouse már 2016 óta vezet egy mézborgyártó céget Brooklynban. Palvin most beszállt egy kicsit a promózásba.
Megőrültek a rajongók! Ilyen lett Palvin Barbara új hajszíne A világhírű modell váltott.
Palvin Barbara összeköltözött a pasijával Eddig csak sejteni lehetett, hogy mindjárt bekövetkezik a nagy összebútorozs, de mára meg is történt.
Palvin Barbara hasonmása 10 éve még a világ legszebb kislánya volt Thylane Blondeau is beszállt a 10 év kihívásba.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse őrült romantikus estéje az Armanival Dylan mindig támogatja Barbit
Palvin Barbara és Dylan Sprouse testesíthetik meg a tökéletes álompárt Szeretik egymást, ezt eddig is tudtuk, de az MTV úgy posztolt róluk, hogy hamarosan tényleg sztárpárrá válhatnak.
Így még biztosan nem láttad Palvin Barbit Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse február 13-án a New York-i divathéten jelentek meg együtt, méghozzá a Boss divatbemutatóján. A modell páros
Itt az első közös interjú és fotósorozat Palvin Barbaráról és Dylan Sprouse-ról Most jobban megismerheti megismerkedésük történetét, de azt is megtudhatja, hogy ki a jobb szakács.
Palvin Barbi New York-i luxuslakásba költözött színész szerelmével - Fotó Palvin Barbi és Dylan Sprouse gyönyörű helyen költöztek össze.
Álomotthonba költözött Palvin Barbi a pasijával A modell és szerelme, Dylan Sprouse színész egy csodás helyen bútorozott össze!