Palvin Barbara még sosem találkozott szerelme ikertestvérével

A magyar modell és kedvese, Dylan Sprouse beengedték a kamerákat otthonukba, és most először találkozásuk történetét is elmesélték.

2019. február 11. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Palvin Barbara helyett pasija posztolt a közösségi oldalára Dylan Sprouse nem fektetett túl sok energiát a feladatba.

Palvin Barbara arccal lefelé mászik le a lépcsőn Elég rendhagyó módja ez a lépcsőzésnek.
Palvin Barbara visszatért a közösségi oldalára Elmondta, hogy miért tűnt el.
Celine Dion lett a LOréal új arca Ezzel Gwen Stefani és Palvin Barbara örökébe lép többek között.
Palvin Barbarának pár hét alatt másfél millió követőt hozott az angyalság Íme még egy adag fehérneműs fotó! Részben ezeknek is köszönheti Palvin Barbara, hogy a bejelentés előtti 10 millió helyett már 11,5 millióan követik.
Palvin Barbara kilátszó melltartóban, új frizurával shoppingolt Mexikóvárosban Ő volt Mexikóban a Liverpool Fashion Fest nevű divatesemény sztárvendége, hat különböző ruhában szerepelt egy nap alatt. Mutatjuk mindet.

Palvin Barbi a Victoria's Secret fehérneműiben - Szexi a nőies idomokkal Palvin Barbara nagyon szexi fehérneműben a Victorias Secret új angyalaként.
Pavin Barbarának pár hét alatt másfél millió követőt hozott az angyalság Íme még egy adag fehérneműs fotó! Részben ezeknek is köszönheti Palvin Barbara, hogy a bejelentés előtti 10 millió helyett már 11,5 millióan követik az Instagramon.
Palvin Barbara szexi fehérneműkben teszi a Victoria's Secret Angyalok dolgát Hiába mondta rá egy életmód magazin, hogy rajta több mindent lehet fogni, mint egy tipikus VS modellen, itt van bugyiban és melltartóban.
Óriási mérföldkőhöz ért Palvin Barbi karrierje Bombaként robbant a hír, hogy a Victorias Secret hivatalos modellje lett a magyar szupermodell, Palvin Barbara. A gyönyörű modellre méltán büszkék is lehetünk, hiszen ő az első magyar modell, aki megk...
Palvin Barbara jóval bevállalósabb kolléganőjével bújt össze meztelenül Íme egy érzéki fotó, ami jó apropó arra, hogy megismerkedjünk Alexina Grahammel, aki szintén pont most lett angyal a Victoria's Secretnél.
Itt az összes fotó, amin Palvin Barbara Victoria's Secret fürdőruhában pózol Szorgosan dolgozik, mint egy angyal.