Így látja a magyar-amerikai kapcsolatokat egy spanyol lap

Az ABC szerint Orbán Viktor az amerikai elnök egyik legbiztosabb szövetségesévé vált

2019. február 11. 14:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor: Kazahsztán Magyarország régi barátja Videót posztolt kazahsztáni útjáról a magyar kormányfő.

Orbán Viktor egymillió forintot adományozott a Fidesznek Majdnem annyit, mint amennyi a megtakarítása.
Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben A miniszterelnök gyalázatos terrortámadásnak nevezte a történteket.
Horst Seehofer szerint Orbán demokrata A német belügyminiszter szerint egyértelmű, hogy Orbán Viktor pár pontban, például az EU elleni kampányában túlzásokba esett, de ez néha náluk is megtörténik.
Orbán Viktor teheneket tekintett meg a Vajdaságban, és arról beszélt, mennyire szeretett falun élni
Családlátogatás a Vajdaságban Orbán Viktor meglátogatta a gunarasi Lajkó családot, akik az egymilliomodik külhoni magyarként tették le az állampolgársági esküt. A miniszterelnököt körbevezették a családi házban, közben pedig Orbán...

Orbán Viktor is üzent a franciáknak a Notre-Dame tragédiája után Isten áldását kérte a székesegyház újjáépítéséhez, anyagi segítséget azonban nem ajánlott föl.
Közös szerb-magyar siker Közös magyar és szerb siker a balkáni migrációs útvonal megváltozása. Ezt mondta Orbán Viktor Szabadkán, a magyar és a szerb kormány együttes ülése után. Kiemelte, hogy nagyvonalú gesztus volt Szerbia...
Szerbia elnöke munkavacsorán fogadta Orbán Viktort Aleksandar Vucic, Szerbia elnöke munkavacsorán fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt vasárnap este a szerb és a magyar kormány ötödik csúcstalálkozójának előestéjén, amelyet ezúttal a Vajdaságban,...
Deutsch Tamás szerint életszerű, hogy Orbán Viktor a saját zsebéből fizeti a magánrepülőzést Csányi Sándor ezt állítja, de azt senki nem árulja el, hányszor utazott az OTP gépével a miniszterelnök, és mennyit áldozott erre a híresen kevés félretett pénzéből.
Kirúgta neves tanácsadóját a brit kormány, mert az kiállt Orbán Viktor politikája mellett Az ismert konzervatív filozófussal, Roger Scrutonnal ezért szakított a brit kormány hangzott el az M1 Híradójában.
Nem méltatja válaszra a sztrájkra készülő közszolgákat Orbán Viktor Nincs, ki tárgyaljon a kormány részéről az érdekképviseletekkel.