Filmtrükkel csinált gyorsvonatot az indiai miniszter

A szupervonat élőben nem is volt olyan gyors, a közlekedési miniszter ügyesen megoldotta.

2019. február 11. 14:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Így néz ki fürdőruhában Eva Longoria szülés után Az tuti, hogy mi is elfogadnánk az alakját a bikiniszezonra!
Családbarát mobilapplikációt mutattak be A kormányzat 7 millió forinttal támogatta az applikáció megvalósítását.
Politikai tartalmú aláírásgyűjtő ívek jelentek meg a józsefvárosi óvodákban Sajtómegkeresés alapján kiderült, hogy politikai tartalmú aláírásgyűjtő ívek jelentek meg a józsefvárosi óvodákban. Józsefváros polgármestere és jegyzője minden kérdésre kiterjedő egyeztetést folytatott az érintettekkel, vezetőkkel közölte az önkormányzat.
Öngyilkos lett a román főügyészség volt szóvivője Az 53 éves nő a legfőbb ügyészség épületéről vetette le magát.
Neil Patrick Harris elárulta 15 éve tartó kapcsolatának titkát Eredetibb indokra számítottunk.
13 milliárd forintból onkológiai központ épül Salgótarjánban Új onkológiai központ épül Salgótarjánban, a Szent Lázár Megyei Kórházban; a beruházás 13 milliárd 380 millió forintból valósul meg 2020 végére, a Modern városok program keretében. November 6-án...

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.