A nap képe: így landolt Ferihegyen az amerikai külügyminiszter

Nyolc év után ismét hivatalos látogatást tesz Magyarországon a hivatalban lévő amerikai külügyminiszter.

2019. február 11. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

MSZP: A Fidesznek fontosabbak a külföldi keresztények, mint a kivándorolt magyar fiatalok Ferihegyen üdvözölték a párt politikusai a húsvétra hazaérkezőket.

Tovább tartanák rácsok mögött a Ferihegyen elkapott terroristát Az ügyészség a terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi letartóztatásának meghosszabbítását javasolja.
Sztrájkba léphetnek a légi irányítók Ferihegyen Ha szerdáig nem sikerül megoldást találni a kialakult helyzetre, két órás figyelmeztető sztrájk jön.  
Barátságos, sárga szigetelőszalagos installációval fogadjuk a repülővel érkezőket a Ferihegyen
Jóval lassabban bővült eddig az utasforgalom Ferihegyen, mint tavaly Azért még így is többen jöttek, mint tavaly ilyenkor. Áruforgalomból viszont kevesebb volt.
Részletes vallomást tett az Iszlám Állam Ferihegyen elfogott terroristája Hosszú órákon át hallgatta ki a rendőrség Hasszán Farhudot, akit azzal gyanúsítanak, hogy az Iszlám Állam magasrangú emírje volt.

Sztrájk készül Ferihegyen - nem bírják tovább a reptéri dolgozók? Sztrájkra készül a földi kiszolgálókat képviselő Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet, miután több hétig tartó tárgyalás után sem sikerült megegyezniük a Malév Ground Handling vezetésével. A Privátb...
Terroristák is kapnak migránskártyát Egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyákat, ezért a Fidesz szerint azokat meg kell szüntetni. Erről beszélt a Fidesz frakciószóvivője. Halász János szerint a m...
Lézertámadás ért egy Ferihegyen landoló gépet Az incidensről videót készített egy fedélzeten tartózkodó utas.
Egy utas halála miatt kellett leszállnia egy török gépnek Ferihegyen A 85 éves férfi újraélesztését még a fedélzeten megkezdték.
Semjén Zsolt: Az egyház nem egy emberbaráti egyesület Magyarország miniszterelnök-helyettese ünnepi interjút adott.
Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben A miniszterelnök gyalázatos terrortámadásnak nevezte a történteket.