Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös

Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.

2019. február 21. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt gondolja Drew Barrymore az anyaságról A színésznő őszinte szavai.

Friss hírek
13 évesen lekövérezték, 18 éves korára 31 kg-ra fogyott le, 23 évesen pedig így néz ki Ennyit tud változtatni az ember kinézetén, ha tinédzserként a súlyával csesztetik.
Eszméletlen, hogy mi a munkája ennek a két ausztrál nőnek Annyit segítünk, hogy nem műkörmösök, de nem is fitneszcelebek az instagramon.
Megdöbbentő képek készültek! Így néz ki most Demi Lovato! Fotók Vajon ezért bujkál? 
Rablást akadályozott meg a börtönőr Bátorságból, emberségből példát mutatott a BUFA Kft. a büntetés-végrehajtási szervezet egyik gazdasági társaságának munkáltatási felügyelője, amikor egy idős ember segítségére sietett.
Összeillenek? Új szerelmével fotózták le Channing Tatumot! Fotók Kár szépíteni: lebuktak.
Megható poszttal ünnepli imádott kutyáját Tóth Gabi El fogsz olvadni, ha elolvasod!

Drew Barrymore zseniálisat üzent a szingliknek Barrymore - Valentin-nap: 1-0.

Top hírek:
Lenne szíve megenni ezeket a palacsintákat? Önnek is mondták gyerekkorában a szülei, hogy az étel nem játék? Bizonyára Dan Drake-nek is felhívták erre a figyelmét, de ő fittyet hány erre, és milyen jól teszi!
Ő volt a Sugár dögös reklámarca - Liener Márta ma is elbűvölően néz ki Liener Márta volt a '80-as évek egyik legismertebb manökenje.
2019 tavaszi/nyári essence újdonságok (X) Minden szépség kedvelő nagy várakozása: Az essence 2019 tavaszi / nyári innovációi! Az essence ismét nagyon király és innovatív szépségápolási termékeket hoz magával idei első újdonságaival, és mint mindig, ezek is igazi must-have termékek minden trend-tudatos make-up szerelmesnek. A "you better work!"kollekció hosszantartó termékeket kínál az aktív életmódhoz és a hibátlan megjelenéshez.
Egy szobában füvezett a beteg gyerekével, a bíróságon kell felelnie  videó Asztmás kisfiával a háttérben vette videóra az apa, ahogy egy haverjával füvezik. Az még hagyján, hogy a hatéves gyerek végignézte, ahogy az apja drogozik, de az észak-karolinai, 23 éves férfi, Donta Dewayne Blue és 20 éves haverja, Tyreek Jordan Carpenter úgy füstölték tele a szobát a Facebookon élőben közvetített videóban, hogy az asztmás gyerek végig a szobában volt, ahogy az a videóban is jól látszik.
Már nem divat az eljegyzési gyűrű: Ilyet csináltatnak helyette a párok Más módot találtak a szerelmük kinyilvánítására.
Élet-Forma 2019 - 3. adás Nézd meg az Élet-Forma legutóbbi adását!