Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös

Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.

2019. február 21. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újra együtt Charlie angyalai ennyit változott Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore Különleges esemény hozta össze a színésznőket.

Friss hírek
Érdekes kutatás: más lehet a genetikai összetétele azoknak, akik kutyát tartanak Az ember génjeitől is függ, hogy kutyatulajdonos lesz-e egy friss kutatás szerint.
Már csak receptre lesz kapható több fájdalomcsillapító Ezentúl nem ugorhat be csak úgy a patikába fájdalomcsillapítóért, ha hasogat a feje. Vénykötelessé válnak a legnépszerűbb hazai készítmények.
Kvíz: Felismered a leghíresebb filmeket csak egyetlen kép alapján? Nem csak filmőrülteknek való! Te mennyit találsz el?
Mennyei, málnás, fehér csokis egyensúlysüti: ezt el sem tudod hibázni Fogadjunk, hogy a te nagymamád is kényeztetett egyensúlysütivel! Ezt nem lehet megunni. Málnával pedig isteni.
Szülés utáni fotót posztolt a fitneszblogger: Mindenki terhesnek hitte Őszintén megmutatta a követőinek, milyen a teste most.
Brüs­szel új do­ku­men­tuma is a tö­me­ges mig­rá­ciót tá­mo­gatja A Jean-Cla­ude Jun­c­ker ve­zette bi­zott­ság által meg­ren­delt, már­ci­us­ban pub­li­kált ta­nul­mány­ból jól lát­szik, hogy az Unió ve­ze­tői a mig­rá­ciót tart­ják az eu­ró­pai jövő alap­já­nak - írja a V4NA. A do­ku­men­tum a vá­lasz­tási kam­pány­ban egy­fajta ideo­ló­giai mu­ní­ció akar lenni a mig­rá­ció párti po­li­ti­ku­sok szá­mára.

Adam Sandler szerint Chris Rock jobban csókol, mint Drew Barrymore és Jennifer Aniston Egyébként sokat szokta nézni a tükörben a saját péniszét.

Top hírek:
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Kiakadtak a netezők a bikinin, amit tilos vízben hordani    Egyetlen dolgot várnál el tőle, de még arra sem jó. Ezek utána nem csoda a felháborodás
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.