Ő Victoria Beckham sosem látott unokahúga: Döbbenet, mennyire hasonlítanak

Akár a lánya is lehetne.

2019. február 22. 13:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezzel fiatalodik Victoria Beckham - A Holdat is segítségül hívja Befizetett egy hét napos fiatalító kúrára az egykori Spice Girl.

Victoria Beckham megtiltotta a családjának, hogy megnézze az újra összeállt Spice Girlst Május 24-én, Dublinban rajtol el a Spice Girls turnéja, és hiába hívta meg Geri Horner Beckham családját, ő a Sun információi szerint megtiltotta nekik, hogy elmenjenek. Ahogy a lap írja, Victo...

Friss hírek
Már csak receptre lesz kapható több fájdalomcsillapító Ezentúl nem ugorhat be csak úgy a patikába fájdalomcsillapítóért, ha hasogat a feje. Vénykötelessé válnak a legnépszerűbb hazai készítmények.
Kvíz: Felismered a leghíresebb filmeket csak egyetlen kép alapján? Nem csak filmőrülteknek való! Te mennyit találsz el?
Mennyei, málnás, fehér csokis egyensúlysüti: ezt el sem tudod hibázni Fogadjunk, hogy a te nagymamád is kényeztetett egyensúlysütivel! Ezt nem lehet megunni. Málnával pedig isteni.
Szülés utáni fotót posztolt a fitneszblogger: Mindenki terhesnek hitte Őszintén megmutatta a követőinek, milyen a teste most.
Brüs­szel új do­ku­men­tuma is a tö­me­ges mig­rá­ciót tá­mo­gatja A Jean-Cla­ude Jun­c­ker ve­zette bi­zott­ság által meg­ren­delt, már­ci­us­ban pub­li­kált ta­nul­mány­ból jól lát­szik, hogy az Unió ve­ze­tői a mig­rá­ciót tart­ják az eu­ró­pai jövő alap­já­nak - írja a V4NA. A do­ku­men­tum a vá­lasz­tási kam­pány­ban egy­fajta ideo­ló­giai mu­ní­ció akar lenni a mig­rá­ció párti po­li­ti­ku­sok szá­mára.
7 hónapig titkolta terhességét - A magyar műsorvezető babapocakja már ekkora Berkesi Judit, az M4 Sport műsorvezetője már a hetedik hónapban van.

David Beckham varázslatos fotót posztolt a 45. születésnapját ünneplő feleségéről Ha jól értjük, az egykori focista elvitte a feleségét vacsorázni a 45. születésnapján, és akkor lőtte róla ezt a csodás képet.  Ahogy Beckham írja, a felesége megérdemli, hogy elkényeztessék ezen a...
Bevállalta - Így ünnepelte 45. születésnapját Victoria Beckham A buliról meglepő fotók készültek.

Top hírek:
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Kiakadtak a netezők a bikinin, amit tilos vízben hordani    Egyetlen dolgot várnál el tőle, de még arra sem jó. Ezek utána nem csoda a felháborodás
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.