Budapest receives European Best Destination 2019 Award

2019. március 7. 17:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Készül a negyedik Mátrix, de Keanu Reeves nélkül Már jövőre indulhat a forgatás, de új főszereplővel.
9 éve nem volt szabadságon Nagyoroszi polgármestere, fegyelmit indítottak ellene Felfüggesztették a munkavégzés alól, egy hónapig nem írhat alá hivatalos iratokat.
Káosz az uniós jelöltállításban Pánik lett úrrá Németországon az uniós csúcspozíciók kiosztásával kapcsolatban. Míg Annegret Kramp-Karrenbauer és Angela Merkel politikai érvekkel akarja meggyőzni a csúcsjelöltekről hallani sem akaró Emmanuel Macront, az uniópártok európai parlamenti delegációvezetője az „antinémet” jelzőt vágta a francia elnök fejéhez.
A Barcából pótolná Dani Alvest a PSG Nem lesz olcsó menet.
Burgenlandban magyarul is jól el lehet boldogulni Burgenlandban akkor sem kell félni, ha az ember némettudása nem tökéletes.
Hétezer méteres magasságból tervez extrém sílesiklást egy magyar hegymászó Héjja Bálint nagyon merész tervet talált ki magának.

Nyári Dia bombasztikusan nézett ki a JOY-gálán - Nőies idomait nem takargatta Képeken a 2. JOY Social Media Award sztárpárjai.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
13 éves, és minden pénteken a lengyel parlament előtt tüntet a klímakatasztrófa miatt
Medvepuszi? Ugyan már! Inkább az ánuszába dugta a nagylábujját