Kultrovat #60 - Marvel Kapitány a Disney-filmek Han Solója

A Kultrovat Podcast legújabb adásában spoileresen elemezzük ki a legújabb Marvel-filmet.

2019. március 8. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Frissítve: Visszatérhet a Lucasfilm Games? A Disney weboldalán megjelent álláshirdetések alapján úgy tűnik, visszatérhet a LucasArts elődje, a Lucasfilm Games. Ez akár jó hír is lehet, de persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy házon belül ké...

Visszatérhet a Lucasfilm Games? A Disney weboldalán megjelent álláshirdetések alapján úgy tűnik, visszatérhet a LucasArts elődje, a Lucasfilm Games. Ez akár jó hír is lehet, de persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy házon belül ké...
Hivatalosan is felvásárolta a Disney a Foxot Az eddig 21st Century Fox 21CF néven folytatja a gigaüzlet után.
A Marvel Kapitánytól senki nem tudja elvenni az első helyet Az Apró meséket 12 ezren látták a hosszú hétvégén.
Marvel Kapitány - a második hétvégén is tarolt a mozikban A Marvel Kapitány a vártál is jobban teljesített a pénztáraknál, a nyitóhétvégét követően is rengetegen ültek be rá.
Bár nem is látták, több tízezren ócsárolták a Marvel Kapitányt A Rotten Tomatoes újabb intézkedéseket vezetne be a trollkodó kommentelők ellen.

Visszaveszi a Disney a Galaxis őrzői kirúgott rendezőjét James Gunn korábban sértő bejegyzései miatt került feketelistára.
A végső ütközetre készülnek a Bosszúállók új előzetesében Kijött a teljes előzetes a jövő hónapban érkező Bosszúállók: Végjátékhoz, melyben a Marvel-hősök mindent eldöntő végső összecsapásra készülnek az őrült Thanos ellen. Az előzetesben mindenki bor...
Wonder Woman üzent Marvel Kapitánynak, a világ pedig egyensúlyba került Gal Gadot gratulációja mintapéldája a szuperhős összetartásnak.
Hamarosan lezárul a Disney-Fox üzlet Hosszú út vezetett idáig, de már nem kell rá sokat várni, hogy pont kerüljön a Fox felvásárlásának végére.
Őrült teória látott napvilágot a Marvel Kapitány cuki cicájáról Ha igaznak bizonyul a feltételezés, akkor ez a macska valami olyasmire képes, amire csak nagyon kevesen a Marvel Univerzumban.
Óriási sikerrel kezdett a Marvel Kapitány Felülmúlta a várakozásokat.