Kultrovat #60 - Marvel Kapitány a Disney-filmek Han Solója

A Kultrovat Podcast legújabb adásában spoileresen elemezzük ki a legújabb Marvel-filmet.

2019. március 8. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Budapestre érkezhet a Fekete Özvegy, és vele Scarlett Johansson Nem áll le a Marvel-gépezet.

Marvel Ultimate Alliance 3 - így kaszabol majd Rozsomák Az ikonikus X-Men karakter sem maradhat ki a buliból.
Aladdin a mozikban!NYERJ 2 JEGYET a premier előtti vetítésre! Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet. A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapj...
Filmek készülnek az Atlas Comics képregényekből, de mit is kell tudni erről a kiadóról? A Paramount Pictures fogja adaptálni a veteránnak számító kiadó füzeteit. Egyesek teljesen összemossák az Atlast a Marvel Comicsszal, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet.
Film készül a Disney-mesék főgonoszairól - Meglepő, ki lesz Szörnyella de Frász Filmvászonra kerülnek a tündérmesék legromlottabb antihősei.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - most az egyik Pókember akciózik A legújabb gameplay videóban megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet Miles Moralesszel.

Reszkethet a Netflix, a Disney-é lett a Hulu is Tovább erősödik a világ legnagyobb médiacége.
Újabb elképesztő rekordot döntött meg a Bosszúállók Végjáték Nem lassít a Marvel szuperhősös filmje, most Kínában tarolt egy hatalmasat. A hétvégén újabb 18,3 millió dollárt kaszált a film, ezzel már összesen már több mint 600 millió dollárt szedett ö...
Továbbra is a kasszasikerlista élén a Bosszúállók A Disney szuperhősfilmje harmadik hete nem mozdul a csúcsról.
5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték Bár a Végjáték keretet adott a Marvel Filmes Univerzum első három fázisának és több karakter történetszálát is elvarrta, egyúttal előkészítette a terepet több lehetséges új szuperhősnek is.
Jön, jön, jön! Még három Star Wars film érkezését erősítette meg a Disney Sokak bánatára idén karácsonykor érkezik a Skywalkerek történetének utolsó Star Wars-mozija, amelyről már kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora címet fogja viselni. Ám a Disney legutóbbi bejelent...
2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.