Áder a NATO-ünnepségen: Jó tudni, hogy végre nem vagyunk egyedül

Stratégiai, politikai, katonai és erkölcsi döntés volt a csatlakozás szögezte le.

2019. március 12. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump felvenné a NATO-ba Brazíliát Alig várja a fantasztikus munkakapcsolatot a brazil elnökkel.

Az EU és a NATO nem mond le a Krímről A szervezetek szerint Oroszország jogsértések egész sorát követi el a félszigeten.
Egy amerikai tábornok lesz a NATO európai erők főparancsnoka Tod Wolters amerikai tábornok lesz a NATO európai erőinek új főparancsnoka. Patrick Shanahan ügyvezető amerikai védelmi miniszter jelöltjét a NATO politikai döntéshozó testülete, az Észak-atlanti Taná...
Vadászpilóta volt az új európai NATO-parancsnok Tod Wolters amerikai tábornok lesz a NATO európai erőinek új főparancsnoka
A Brexit nem változtat a NATO és Nagy-Britannia kapcsolatán A korábbinál fontosabb együttműködési fórum lesz a katonai szervezet.
Amerikai nagykövet: Ellen kell állnunk a Kreml cinikus próbálkozásainak George Orwell és az orosz fenyegetés kapott hangsúlyt a NATO-csatlakozás 20 éves évfordulóján rendezett konferencián, ahol páran meglepőt húztak.

"A terroristákkal nem tárgyalunk, a terroristákkal harcolunk" Az afganisztáni tálib mozgalommal folytatott tárgyalások veszélyére figyelmeztetett a cseh köztársasági elnök kedden, a húszéves NATO-tagság alkalmából szervezett prágai konferencián.
Csehország kedden emlékezik meg NATO-csatlakozásának 20. évfordulójáról Áder János köztársasági elnök is beszédet mond majd a nemzetközi konferencián.
Ilyen volt Orbán Viktor varsói útja A miniszterelnök a NATO-csatlakozás 20. évfordulójának alkalmából utazott Lengyelországba.
Erős magyar hadsereget akar a honvédelmi miniszter Magyarországnak olyan erős hadseregre van szüksége, amelyet a NATO bárhol a világon alkalmazni tud a szövetséges országok békéje és biztonsága érdekében - mondta a honvédelmi miniszter szombaton, a K...
Egyedülálló NATO-megbízás Egyedülálló NATO-megbízást kapott a magyar HungaroControl légiforgalmi szolgálat. Meghatározatlan időre továbbra is a cég légiforgalom-irányítói végezhetik a Koszovó feletti magaslégtér vezénylését. N...
Washington nincs felkészülve Moszkva fegyverkezésére Az USA a NATO-val közösen találna megoldást.