Áder a NATO-ünnepségen: Jó tudni, hogy végre nem vagyunk egyedül

Stratégiai, politikai, katonai és erkölcsi döntés volt a csatlakozás szögezte le.

2019. március 12. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Súlyos feszültség Amerika és Európa között mi lesz a NATO jövője? Tavaly ősszel a tagállamok lerakták a közös európai hadsereg alapját 17 közös katonai programmal. A Pentagon egy éles hangvételű levelet küldött Brüsszelbe, amelyben a NATO összeomlásával fenyegetnek ...

A NATO egyelőre folytatja iraki kiképző műveletét A NATO egyelőre folytatja iraki kiképző műveletét a térségbeli feszültségek ellenére, ugyanakkor folyamatosan elemzi a helyzet alakulását - tudatta a katonai szövetség egyik szóvivője szerdán
Benkő : Magyarország számára elsődleges prioritás a Nyugat-Balkán biztonsága Nem csak az Európai Unió, hanem a NATO számára is rendkívül fontos az illegális migráció megállítása tekintetében
Mike Pompeo az iráni fenyegetésről osztott meg információkat a NATO-val Szocsiba menet Brüsszelben is leszállt.
Egy tanulmány szerint az USA nélkül Európa védtelen az oroszokkal szemben Ahhoz, hogy a NATO amerikai segítség nélkül megvédhesse Közép- és Kelet-Európa államait, 357 milliárd dolláros többletkiadás kellene.

Erdogan fogadta a NATO főtitkárát Nem sokkal korábban az amerikai alelnök válaszút elé állította Törökországot az orosz Sz-400-as légvédelmi rendszer vásárlása miatt: vagy fontos tagja marad a történelem legsikeresebb katonai szövetsé...
Pozitívan értékelhető mind az EU-, mind a NATO-tagság Múlt héten kerekasztal-beszélgetést rendeztek a NATO megalakulásának évfordulója alkalmából.
Stabilitást és biztonságot sugárzott a NATO az elmúlt 30 évben Kerekasztal beszélgetést rendeztek a Külügyi és Külgazdasági Intézetben.
Amerikát aggasztja a kémgyanús orosz bank budapesti nyomulása Magyarország elkötelezett NATO-tag, de vannak tisztázandó kérdések Ukrajna kapcsán - vélte az Indexnek adott interjúban az Atlantic Council alelnöke.
Egy kormánypárti magyar politikus a jogállamiságot méltatta Így vágott vissza Németh Zsolt az amerikai kormány különmegbízottjának, aki felszólította Magyarországot, hogy ne blokkolja tovább Ukrajna törekvéseit a NATO felé.
A NATO kihívásairól tanácskoztak Ankarában A NATO kihívásairól és biztonsági kérdésekről tanácskozott pénteken Ankarában Mevlüt Cavusoglu török, Jacek Czaputowicz lengyel és Teodor Melescanu román külügyminiszter.