Itthonról nézve elképesztő, ahogy az amerikaiak a tudományt védik

A Fehér Ház közzé tette 2020-as költségvetési javaslatát, amely nem sok jót ígér a NASA-nak.

2019. március 13. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beindultak a találgatások, miután kiderült, hogy nőt küld a NASA a Holdra Női űrhajóst küldene fel a Holdra a NASA az Artemis-misszió keretében, megkezdődtek a találgatások az asztronauta kilétét illetően.

Élőben is kipróbálja a NASA az első zöld rakéta-üzemanyagot Újítana az űrügynökség, az új üzemanyag környezettudatosabb és biztonságosabb lehet, mint a jelenleg használt.
Fehér Ház: nemzetközi nyomást kell gyakorolni Iránra a dúsított uránról tett bejelentése miatt Az amerikai elnök egyértelművé tette, hogy soha nem engedi meg Iránnak atomfegyver kifejlesztését.
680 méterre van: soha ilyen közel nem járt még űrszonda egy száguldó kisbolygóhoz Rekordközelségbe került a Bennu kisbolygóhoz az OSIRIS-REx űrszonda - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A szonda megdöntötte a csillagászati objektumhoz legközelebbi röppályán moz...
Távozik hivatalából a Fehér Ház szóvivője A hónap végén távozik hivatalából Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház vezető szóvivője - jelentette be Donald Trump csütörtökön
NASA: 20-30 milliárd dollár kell az Artemis programra Az amerikai űrkutatási hivatalnak 20-30 milliárd dollárra lesz szüksége a következő öt évben Hold-programjának megvalósítására - közölte Jim Bridenstine, a NASA igazgatója a CNN amerikai hírteleví...

A te konyhádban is ott van, amit a Jupiter holdján találtak A NASA ismét nagy bejelentést tett.
Gerard Butler megint megmenti az amerikai elnököt Harmadjára jön a Támadás a Fehér Ház ellen, Morgan Freeman életére törnek.
Egyszerre lehet zöldebb és hatékonyabb a NASA új rakéta-üzemanyaga Június végén tesztelik, 50 százalékkal hosszabb utakban és biztonságosabb használatban bíznak.
Elpusztult a francia-amerikai barátság fája A fát a két elnök ültetett el közösen 2018 áprilisában a Fehér Ház kertjében.
A Fehér Ház próbálta akadályozni, hogy egy kormányzati elemző egy kongresszusi bizottság előtt a klímatudományról beszéljen Mert a tudománya nem állt összhangban a Trump-kormány nézeteivel.
Trump, Hold, Mars Az amerikai elnök pénteken Twitter-üzenetben kritizálta a NASA-t – azért, amit ő rendelt el az űrügynökségnek...