Itthonról nézve elképesztő, ahogy az amerikaiak a tudományt védik

A Fehér Ház közzé tette 2020-as költségvetési javaslatát, amely nem sok jót ígér a NASA-nak.

2019. március 13. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump és az amerikai nemzetbiztonsági káosz sorra dönti be az intézményeket A külügyminisztérium és a Pentagon után már a belbiztonsági minisztériumban is fejetlenség uralkodik. Trump felelőtlen személyzeti politikája pont a katonai-biztonságpolitikai ügynökségeket érinti, és...

Fehér Ház: a demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Tump adóbevallásához A demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Trump elnök adóbevallásához - jelentette ki Mick Mulvaney, a Fehér Ház ügyvezető kabinetfőnöke vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában
Ritka marsi jelenségről közölt képeket a NASA Szerencsés volt a Curiosity, két napfogyatkozást is lencsevégre kapott.
A gleccserek olvadását vizsgálták a NASA kutatói Nemrégiben repülőgépes megfigyeléseket is végeztek, Alaszka gleccsereinek állapotát figyelték meg.
Metánszivárgást észleltek a Marson A jelenséget először a NASA Curiosity marsjárója észlelte.
NASA: a műhold lelövése szörnyűség Az indiai akció több száz törmelékdarabot eredményezett, amelyek akár a Nemzetközi Űrállomásba is csapódhatnak.

A Fehér Ház több mint 25 alkalommal bírálta felül a titkosszolgálat döntését Az amerikai elnöki hivatal, a Fehér Ház több mint 25 alkalommal bírálta felül a biztonsági szakemberek döntését, és adott ki biztonsági tanúsítványt arra érdemteleneknek - derült ki az amerikai ké...
Új képeket közölt a NASA a Szaturnusz gyűrűi között lakó miniholdakról A Szaturnusz gyűrűi között keringő miniholdakról a Cassini űrszonda által szerzett információkat először mutatta be a NASA.
Elképesztő, mit fedezett fel a NASA: Még a tudósok sem akarják elhinni! Szenzációs eredmény.
Próbarepülések a NASA Mars-helikoptereivel Tesztrepüléseket hajtottak végre a 2020-ra tervezett Mars-utazás helikopterével az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakemberei a NASA pasadeniai bolygókutató intézetében (JPL)
Semmittevésért fizet a NASA A kísérletben természetesen van egy csavar, ami miatt egyáltalán nem lesz könnyű dolguk az alanyoknak.
Csillagokat vizsgáltak, több száz Földhöz hasonló bolygójelöltet találtak kutatók A NASA TESS teleszkópja 2018 közepe óta vizsgálja az égboltot.