Migrációs vita az Európai Néppártban

A bevándorlásról szól a Fidesz néppárti tagságáról indított vita. Ezt a kancelláriaminiszter jelentette ki Orbán Viktor és az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber találkozója után. Gulyás Gergely rámutatott, hogy rendre olyan pártok kezdeményezték a Fidesz kizárását, amelyek megszavaztak valamennyi bevándorláspárti intézkedést.

2019. március 13. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brenzovics: Az Európai Néppárt ítélje el Kelemen Hunor kitiltását Ukrajnából Az ukrán határőrség április 6-án Kelemen Hunort 18 hónapra kitiltotta Ukrajnából.

Weber semmibe venné a britek akaratát Újabb népszavazást kellene tartani az Egyesült Királyságban az európai uniós tagság megszüntetésének (Brexit) kérdéséről az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) választási csúcsjelöltje, Man...
Volt EPP-alelnök: A felfüggesztés nem a Fidesznek, hanem Orbán Viktornak szólt Most már nem lesz elég a kozmetikázás ahhoz, hogy a Fidesz az Európai Néppárt tagja maradhasson mondta lapunknak Gunnar Hökmark, a svéd Mérsékelt Párt EP-képviselője. A magyar párt kizárása mellett ...
Bizonyíték a Soros-EPP kapcsolatra Megvan a bizonyíték az Európai Néppárt és a Soros György közötti kapcsolatra. Erről a V4NA nemzetközi hírügynökség írt. Az Európai Parlament folyosóján ugyanis találtak egy dokumentumot, amelyből kide...
Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros György között Egy, az Európai Parlament folyosóján talált dokumentumból bizonyosodhat meg róla mindenki: az Európai Néppárt és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítvánnyal kokettál.
Megint kurucok leszünk Nagyon hasonló fogalomkészlettel, jelzőkkel kritizálta és támadta az Európai Unió a 2000 elején megalakult osztrák Schüssel-kormányt, mint 2019-ben az Európai Néppárt vezetése a Fideszt, illetve az ...

Nagy kópé ez a Fidesz, hogy az Európai Néppárt logóival gyűjti az aláírásokat A tagságukat függesztették fel, nem a baseballsapkáikat.
Weber továbbra is a Soros-egyetem miatt aggódik Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje hosszasan ecsetelte újságíróknak a Soros-egyetem működésének "megmentésére" kidolgozott terv részleteit.
Gulyás: A fapados terminálról állatokat sem lehetne indítani Az Európai Néppárt kizárásáról szóló rendezvénye szórakoztatóipari rendezvény mondta Gulyás a kormányinfón.
Weber: Az egoizmus veszélyezteti az európai egységet Megtartotta kampányindító beszédét az Európai Néppárt lista-és frakcióvezetője.
Weber: Nem fogok olyan pártokkal együttműködni, amelyek szét akarják robbantani Európát Újabb, elég kevéssé leplezett üzenetekkel állt elő az Európai Néppárt csúcsjelöltje. A Fidesz nem sok jót olvashat ki belőle.
Orbán az Európai Néppárt magyar tagszervezeteivel egyeztetett Az RMDSZ, a Magyar Közösség Pártja és a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével az EP-választási stratégiáról beszéltek.