Migrációs vita az Európai Néppártban

A bevándorlásról szól a Fidesz néppárti tagságáról indított vita. Ezt a kancelláriaminiszter jelentette ki Orbán Viktor és az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber találkozója után. Gulyás Gergely rámutatott, hogy rendre olyan pártok kezdeményezték a Fidesz kizárását, amelyek megszavaztak valamennyi bevándorláspárti intézkedést.

2019. március 13. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Ujhelyi részletes válaszlevélben tette helyre Orbánék néppárti magyarázkodását Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti Bölcsek Tanácsának az MSZP európai parlamenti képviselője.

Új jelzések Budapestről nagy pókerjátszma része a Fidesz EPP-tagsága Bár a Fidesz a közelmúltban több csatornán keresztül is jelezte, hogy inkább maradna az Európai Néppártban, korántsem biztos, hogy a kívánsága teljesülni fog. Német sajtóértékelések szerint Manfred We...
Újraválasztották Manfred Webert A bajor politikus marad az Európai Néppárt frakcióvezetője.
A Fidesz megszavazza Manfred Webert Azt támogatják, hogy ő maradjon az Európai Néppárt frakcióvezetője.
Egy valódi európai néppárt A következő hetekben sokan fogják hírbe hozni a magyarokat, kiválásukat és kizárásukat emlegetve. Elég ilyenkor arra gondolnunk, a győztesek lehetnek nyugodtak, s csak a vesztésre állók kapkodnak.
Minden korábbinál veszélyesebb ütközőpályán volt a Fidesz a különbíróságok miatt Nem csak az Európai Néppártban, de az uniót de facto kormányzó európai bizottságban is elfogadhatatlan volt a kormány igazságszolgáltatásos terve, ami az EP választások után már tarthatatlan lett.

Berlusconi meggyőzné Orbánt, maradjon a Néppártban Összeültek az uniós állam- és kormányfők, hogy leosszák a lapokat. EP-képviselő lett az olasz politika nagy öregje, Silvio Berlusconi is, aki a fejébe vette, az Európai Néppártban tartja Orbánt.
Megüzenték az uniós vezetők: Weber próbálkozhat, de nincs sok esélye Az Európai Unió állam-és kormányfői nem mondták ki, hogy bojkottálják a csúcsjelölti rendszert, de azért megüzenték az Európai Parlamentnek, hogy a javaslatot márpedig ők teszik az Európai Bizottság ...
Szijjártó: Webert nem tudjuk támogatni, valaki más kell Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje tiszteletlenséggel viseltetett a magyar nép iránt fogalmazott a magyar külgazdasági és külügyminiszter az Euronewsnak adott interjúban.
Weber: Nem működünk együtt azokkal, akik szét akarják verni Európát Az Európai Néppárt vezetése győzelmet hirdetett, miután övék marad a legnagyobb frakció az új EP-ben is.
Merkel: Meg kell védeni az Unió alapértékeit A nacionalistákat és populistákat ostorozták az Európai Néppárt kampányzáró rendezvényén.
Bevándorlásellenes többségre van szükség A brüsszeli elit nem hisz semmiben, egyetlen hatalomtechnikai vezérelvük van csupán: többség minden áron — fogalmazott a Magyar Nemzetnek Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős állam...