Láttál már ilyen pinduri Rubik-kockát? Itt találod a híres magyar találmányt

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

2019. március 14. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lábbal rakja ki a rubik kockát Bekötött szemmel, fél kézzel vagy éppen lábbal. Ma már egyre különlegesebb módon próbálják kirakni a Rubik kockát a játék szerelmesei. Egy 16 éves fiú például a lábujjaival rakja ki a kockát csupán né...

Tévedés, hogy bárki gyárthat Rubik-kockát A korábbi sajtóhírek ugyan ezt sugallták, nem igaz, hogy egy bírósági döntés értelmében mostantól bárki gyárthat és adhat el Rubik-kockát. A helyzet ennél jóval árnyaltabb.
Mégsem gyárthat mindenki Rubik-kockát Egy héttel ezelőtt írtuk meg a Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján, hogy jogerős, hogy a feltaláló Rubik Ernő cégének nem állhat fenn védjegyoltalma a Rubik-kocka formája felett. Ezzel kapcsolatban...
Kendall Jenner megpróbált megenni egy Rubik-kockát meg egy gumipapucsot Jimmy Fallon pedig úgy röhögött rajta, hogy majdnem lefordult a székről.
Az NBA- sztár is Rubik-kocka-lázban ég A mai napig hódít a negyvenöt éves magyar találmány.
A Fővárosi Törvényszék megerősítette a SZTMH korábbi döntését a Rubik-kockával kapcsolatban Ha fennmaradna az oltalom, akkor minden hasonló műszaki megoldással operáló logikai játékra monopóliumot nyerne a kérelmező.

Kiállt a VAR döntései mellett az UEFA Nagy port kavart egy-egy döntés.
Kevesen ismerték David Bowie igazi arcát: régi felvételeken mutatják meg A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Útmutató a palacsintaparadicsomba: itt nem csak lekváros és kakaós vár A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
A Skyrim Together mod körüli botrány durvább, mint gondoltuk Nem nagyon volt még arra példa, hogy egy játékhoz készült rajongói mod ekkora port kavarjon, és ez még nem a vége.
Madonna botrányos felvételt osztott meg magáról - 30 éves videót posztolt Az énekesnő nagy port kavaró felvételt osztott meg.
Kiderült valami a haldokló csillagokról, és végre összeállt a kép A kis tömegű csillagok, mint amilyen a Nap is, életük végén vörös óriássá fújódnak fel. Eddig a kutatók feltételezték, hogy ennek a fázisnak a végén több száz éven át hatalmas mennyiségű gázt és port...