Ákos és ritkán látott lányai Kata és Anna gyönyörű tinédzserek lettek

Fotókon mutatjuk az énekes Ákos szép lányait.

2019. március 15. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Janza Kata párja súlyos döntést hozott - Ezért nem lesz közös gyerekük Pesák Ádám kitart elhatározása mellett.

Fehér Anna, a Szomszédok Almája 60 évesen is ragyogott a tegnapi díjátadón A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából állami kitüntetéseket és művészeti díjakat osztottak tegnap.
Jó célért csak ingyen szabad dolgozni? Jó célért csak ingyen szabad dolgozni? Tették fel először csak baráti beszélgetéseken, maguknak a kérdést a múlt hét szerdai beszélgetés résztvevői. Herendi Kata, Kocsis Dóra, Kump Edina, Mengyán Eszt...
A Bajnokok szerint ez lehetett a pénteki Párbaj kimenetele A Bajnokok még nem tudják, hogy a pénteki Párbajnak Dorka vagy Kata volt-e a győztese. A csapatnak az a megérzése, hogy Dorka volt a jobb, és ő maradt a versenyben. Egy biztos, a Kihívók létszám csökk...
Ezzel tartja formában magát Nagy Kata, nagy elhatározásra jutott Nagy Kata úgy döntött, hogy elkezd még jobban odafigyelni az alakjára, így egy kis időt szakított a sportolásra.
Ebből feltudnak állni a Kihívók? Így alakult a tizedik hetük A Kihívók hétfőn megkaparintották a Villát a Bajnokoktól, így újra élvezhették ezen a héten a luxuslak kényelmét. A Jutalom játékban is fényes győzelmet arattak a Bajnokok felett, ám a Végjáték nem úg...

Baumgartner Kata: Politikáról beszélni YouTube-on ingoványos talaj Az influenszer azt is elmondta, miért nem lehet összemérni a celebeket a jutuberekkel.
Mischinger Péter: Ez hatalmas pofon lesz mindkét lánynak Ma elérkezett a Párbaj napja, ahol Salander Dorina és Huszti Kata küzd meg egymással a játékban maradásért. Hogy ki az erősebb, az este 19.15-kor kiderül a TV2-n!
Huszti Kata csalódottan értékelte teljesítményét Palik László a verseny után Huszti Katát kérdezte, aki szomorúan vallott a műsorvezetőnek bánatáról.
Vajon Hanna terve sikerül? - Szerda 19.15 Gelencsér Timi és Rákóczi Reni is úgy véli, hogy Hanna és Dorka szeretné, ha Kata statisztikája romoljon. Hogy igazuk van-e a Bajnokok amazonjainak, az Szerdán 19.15-től kiderül a TV2-n!
Huszti Kata:˝Mi nem fogunk soha beolvadni˝ Huszti Kata szerint nincsenek kimondva a szövetségek, de érezni, hogy ő és Jodi kilógnak a régi játékosok közül. 
Rendkívül sikeres az olasz bevándorlásellenes politika Jelentősen enyhült a migráció Olaszországban - mondta Molnár Anna Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.