Változékony, szeles időnk lesz

Néhány órára mindenhol kisüt a nap.

2019. március 15. 7:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Van feladat bőven Nyírő András, az Index alapító főszerkesztőjének írása a lap 20. születésnapjára.
Sokkoló képek: rengeteg műanyagszemetet szedtek ki egy Szíciliánál elpusztult ámbráscetből Az ámbráscetek akár 70 évig is elélnek, egy Olaszországnál partra sodort példánynak azonban mindössze 7-et sikerült. A kutatók úgy vélik: a tetemben talált rengeteg műanyag miatt pusztulhatott el.
Magyar Nemzet: nyomozás indult a Jobbik aláírásai miatt Egy volt szimpatizáns tett feljelentést.
Nem volt a legjobb ötlet pont egy rendőrautót előzni a záróvonalon A következő három hónapban biztos nem fordul elő újra, mert eltiltották a vezetéstől.
Ötvenmillió Instagram-felhasználó adatai kerültek nyilvánosságra Újabb masszív adatszivárgási botrány tépázza a Facebook tekintélyét: influenszerek és cégek adatait kezelte gondatlanul egy gyanús indiai cég.
7 hónapig titkolta terhességét - A magyar műsorvezető babapocakja már ekkora Berkesi Judit, az M4 Sport műsorvezetője már a hetedik hónapban van.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Új félgyűrűt alakít ki a kormány a fővárostól távol Az M1-es, az M0-s és az M5-ös autópálya tehermentesítésére.