Google Earth-ben kereshetjük meg a világ egyik legismertebb nőjét

Jó, annyit finomíthatunk, hogy azok számára ismert, akik már 40 felett vannak. De nekik vélhetően nagyon.

2019. március 18. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Két hétig ingyenes a Street Fighter V Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható lesz a DLC-kkel és kibővített játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition.
Phoenix Point - a fejlesztők több mint 2 millió dollárt kaphattak az Epic-exkluzivitásért A Snapshot Games igyekezett megalapozni a cég pénzügyi biztonságát.
Leveri az asztali Radeon RX 560-at a mobilos GeForce GTX 1650 Olyan mérési eredmények kerültek elő, amelyek alapján a laptopokba való GeForce GTX 560 túlszárnyalja az asztali Radeon RX 550 és RX 560 videokártyákat.
Life is Strange 2 - újabb trailerrel hangolódhatunk a harmadik epizódra A kaland folytatására már csak néhány hetet kell várni, egy rövid kedvcsináló is érkezett.
Mortal Kombat játékok a legrosszabbtól a legjobbig A Mortal Kombat széria közel 30 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt pedig bizony nemcsak király játékok, hanem fájdalmas mellényúlások is a játékosok elé kerültek. Most rangsoroltuk az epizódokat.
A Star Citizen rendezője szerint még menthető az Anthem Chris Roberts szerint még bőven lehet jó játék az Anthemből, ha a BioWare-es srácok rendesen nekiveselkednek.

Látta már a Wizz Air 100. repülőgépét? És az űrből? A Google Earth felvételeit készítő műholdak egyike örökítette meg a Wizz Air éppen hazatérőben lévő Airbus A321-esét.

Top hírek:
Pagan Online - Elindult a korai hozzáférés (PC) A jelenlegi változat egyelőre csak egyjátékos móddal rendelkezik, de a tervek szerint folyamatosan bővítik majd a programot a készítők.
Újabb Windows-frissítési probléma A McAfee programjait futtató Windows 7-es számítógépeket ugyancsak érinti az áprilisi frissítés hibája.
Spider-Man - van egy Easter Egg, amit még senki sem talált meg Az Insomniac Games egyik fejlesztője leplezte le azt az Easter Egget, amire még senki nem bukkant rá a játék megjelenése óta.
A legjobb mobiljátékok a héten Golf, driftelgetés, akció és logikai játék is jutott a heti kínálatba, húsvéti kajakómához ideális nyomkodnivalók.
Dr. Disrespect szerint a Fortnite elpuhítja a gamereket A népszerű streamer szerint a Fortnite építkezős mechanikája rosszra tanítja a fiatal játékosokat.
Cuphead - mindenhol befutottak a Switches újítások Végre Nintendo Switchre is megérkezett a Cuphead, a hibridkonzolos port pedig néhány apróbb újdonságot is hozott a játékosok számára. Ezeket most az 1.2-es frissítés elhozta a többi platformra is.