Google Earth-ben kereshetjük meg a világ egyik legismertebb nőjét

Jó, annyit finomíthatunk, hogy azok számára ismert, akik már 40 felett vannak. De nekik vélhetően nagyon.

2019. március 18. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Elden Ring - végre kiderült, mit tett hozzá George R.R. Martin A FromSoftware elmesélte, miért csúsznak tovább A tűz és jég dala kötetek.
Ilyen az, amikor Thanos verset szaval Egészen különleges, ahogy a Bosszúállók: Végtelen háború jeleneteit összevágták azzal, ahogy Thanos magyar hangja, Kőszegi Ákos verset mond.
E3 2019 - ray tracinggel is stabil 60 fpssel futott a Control A jelek szerint a Remedy készülő játékának technikai oldala eléggé rendben van.
Végre befutottak a Fallout 76 vászontáskái Hét hónap. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a Fallout 76 Power Armour Edition csúnyán átejtett vásárlói végre megkapják a rendes, nem ócska nylonból készült táskáikat. A most leszállított darab szerencsére megfelelő minőségűnek tűnik.
Rainbow Six: Siege - ez a srác egyedül irányította az egész csapatot, de így is nyert Érezted már úgy, hogy ha több lenne belőed, simán lehoznád a meccseket? Ez a srác most megcsinálta.
Redmi mobilban debütálhat a Samsung 64 megapixeles szenzora Furcsa módon nem Samsung készülékben lesz először a gyártó 64 megapixeles szenzorából: elsőként a Redmi használhatja azt.

Top hírek:
Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél Amíg a gamer-világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.
Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.
Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve az eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.
Cyberpunk 2077 - a gamescomon se látjuk majd az új gameplay demót A CD Projekt RED nem akarja elsietni a bemutatót, még egy kicsit húzzák az agyunkat.
Mozgásban a Destroy All Humans! Remake A 2005-ös játék teljes felújíása a tervek szerint valamikor 2020-ban lesz elérhető.
Jön még néhány izgalmas játék június második felében Nem megy pihenőre a játékipar, az E3 után sem áll meg az élet, sőt: most indul igazán.