Bosszú vagy szerelem - 91. rész

Cesur Alemdarolu alig, hogy visszatér Korluda-ba, az Isztambul melletti kisvárosba, egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni annak megvadult lovát. Cesur azonnal a segítségére siet. A férfi hamar megtudja, hogy az általa megmentett gyönyörű hölgy nem más, mint Tahsin Korluda lánya, Sühan Korluda. Cesur pedig úgy érzi, végre méltó bosszút állhat a nagy hatalmú férfin az édesapja haláláért.

2019. március 21. 3:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Isztambul újra választ, Erdogan izgulhat Megkezdődött a megismételt főpolgármester-választás

Friss hírek
Nagyiféle, vaníliás madártej habkönnyű galuskával: régi családi recept A jól behűtött madártejjel feldobhatod a kánikulai napokat. Liszt és pudingpor nélkül is finom sűrű, krémes lesz.
Atombiztos a Paksi erőmű Gyakorlatilag nulla az esély a Paksi Atomerőműben egy csernobilihez hasonló katasztrófához. A Bors közelről láthatta a 4-es reaktort.
10 szexi manikűr a szezonra: Ezekkel arathatod a legnagyobb sikert Elámulsz rajtuk, ha meglátod őket.
Kígyók terrorizáltak egy baranyai családot Az öt állat a kánikula elől menekült a padlásra, majd átfúrták a plafont és onnan szemeztek a háziakkal. Az egyik kutyát annyira megmarták, hogy majdnem lebénult.
Így tedd betörőbiztossá az otthonodat nyáron: a rendőrség tanácsai A rendőrség tippjei segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban védekezz a betörés ellen.
Nyaralás Horvátországban  Pokol lesz lejutni a tengerpartra Hat óra alatt, ha nem jön közbe semmi, simán eljuthatunk a horvát tengerpartra. De nem idén: dugókra, lezárásokra, hosszú várakozásra kell számítani, és rengeteg kamionra.

Isztambul betiltotta a meleg méltóság menetét Azzal indokolták a döntést, hogy az LMBT-sek társadalmilag kétséges csoport.
Imamoglu: Isztambul nem kezelte jól a menekültügyet Isztambul utcái veszélyben vannak.

Top hírek:
Másképp hatnak a nőkre a gyógyszerek, mint a férfiakra: Ez az oka Durva, melyik nemnél hatnak kevésbé.
Magas, levegős, olajos piskóta citrommal és áfonyával: könnyed nyári finomság Az olajos piskóta egyáltalán nem fojtós, és jobban megtartja a formáját, mint a hagyományos.
9 meseszép magyar hely, amit gyógyítónak tartanak: jótékonyan hatnak testre és lélekre Különleges energiájuk serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.
Segíthet megelőzni az asztmát, ha a kinti cipőt beviszed a lakásba Gyerekek esetében jó megelőző módszer lehet.
Blac Chyna saját tévéműsorában támadt az anyjára A stábtagoknak kellet lefogniuk Rob Kardashian exét, hogy ne verje össze a saját anyját.
Csak csajozni akart, ezért lépett be a színjátszókörbe napjaink egyik legismertebb színésze A csinos nők miatt lett színész Michael Caine. A kétszeres Oscar-díjas 86 éves színész állítja: annak köszönheti a mesés karrierjét, hogy mindig is a szép nőkön tartotta a szemét. Fiatalon sokat mászkáltunk klubokba, ott figyeltem fel egy csapat szép lányra. Együtt elvonultak valahová. Kiderült, színjátszókör tagjai voltak.