Usyk vs. Lebedev versenytárgyalás jövő héten

Március 28-ra írta ki a WBA szervezet cirkálósúlyú „szuper” bajnokának, Oleksandry Usyknak a következő címvédését, amit a „nyugalmazott” bajnok Denis Lebedevvel szemben kellene abszolválnia.

2019. március 21. 8:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Lett győzelemmel zárult a Tour de Hongrie Krists Neilands nemcsak az összetettet, hanem a hegyiversenyt is megnyerte. A magyarok közül Dina Márton másodikként, míg Valter Attila harmadikként zárt az összetettben.
Befejezték és átadták a Sea Forest Waterway épületét Elkészült a jövő nyári tokiói olimpiára épült evezősközpont, amelyet vasárnap adtak át. Ezen kívül több épület már korábban átadásra került.
Nikolics Nemanja távozik a Chicago Fire csapatától Két év után hagyja ott a chicagóiakat a korábbi magyar válogatott támadó.
Elbúcsúzik Paul Pogba a Vörös Ördögöktől? A franciák világbajnok középpályása távozna a Manchester United labdarúgócsapatától.
New Orleansből Los Angelesbe igazol át az amerikai kosaras Anthony Davis az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakersbe igazol a New Orleans Pelicans csapatától.
"Nagy megtiszteltetés, hogy a bajnoknál szóba került a nevem" Bleicher Réka személyében magyar válogatott feladót szerződtetett a bajnoki címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapata.

Top hírek:
Jamest a Napoli vinné Jamest a Napoli vinné hir átigazolás Real Madrid spanyol Napoli James Rodriguez panucci szo, 06/15/2019 - 22:33 James Rodriguez a Napoliban köthet ki, a Real Madridból akár többen is érkezhetnek a nápolyi klubhoz     A Radio CRC értesülései szerint James Rodriguezt szerződtetné a Napoli.
A Dortmundtól érkezhet védő a Barcelonához A Dortmundtól érkezhet védő a Barcelonához hir átigazolás német Barcelona Dortmund spanyol Raphael Guerreiro panucci v, 06/16/2019 - 00:10 Jordi Alba vetélytársat kaphat a védelem bal oldalára     A katalán Sport szerint Raphael Guerreiro érkezhet a Barcelona védelmének bal oldalára.
A Golden State ha kell, kilenc hónapot vár a játékosai felépülésére Thompsonnak júliustól már érvényes megállapodása sincs.
Elképesztő magyar siker a Tour de Hongrie királyszakaszán Dina Márton a második, Valter Attila a harmadik helyen zárt a Kékestetőn befejeződő etapon. A két magyar megelőzte azt a Giovanni Viscontit, aki a Giro d'Italián szakaszt is tudott nyerni.
Remek szombati napot zárt a Kométa kerékpárcsapata Dina Márton másodikként, Juan Pedro Lopez ötödikként, Stefano Oldani pedig nyolcadikként végzett a Tour de Hongrie negyedik szakaszán.
Warrington szoros mérkőzésen védett címet Szombaton éjszaka Leedsben, azaz szülővárosában húzott kesztyűt az IBF pehelysúlyú világbajnoka, Josh Warrington, az angol bunyósra pedig honfitársa és egyben hivatalos kihívója, Kid Galahad várt a kötélnégyszögben.