Miami tenisztorna - Kemény, fiatal ellenfelet kaphat Fucsovics

Párosban sem lesz könnyű dolga.

2019. március 21. 10:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Budapesti tenisztorna - Öt magyar a mezőnyben, nagy sztár is érkezik Fucsovics kihagyja.

Fucsovics alulmaradt Norrieval szemben Monte-Carloban, a második körben.
Monte-Carlo - Fucsovics párosban is továbbjutott Az egyes után párosban is sikerrel vette az első fordulót Fucsovics Márton az 5,2 millió euró (1,6 milliárd forint) összdíjazású, monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán
Bravúrral kezdte a salakos szezont Fucsovics Márton A döntő szettben átgázolt a legjobb magyar teniszező a monte-carlói torna 12. kiemeltjén.
A Magyar Tenisz Szövetség szerint nem mond igazat Fucsovics volt klubja Az MTSZ szerint minden alapot nélkülöz, és hamis állításokat tartalmaz a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület közleménye, amely szerint a szövetség mindenféle előzmény nélkül törölte a tagok közül ők...
Fucsovics boldog új klubjában - interjúk! "Nagyszerű a klubélet a Városmajorban!"

Fucsovics Mártonnal erősített az MTK A jelenleg a világ 37. helyére rangsorolt teniszezőt igazolta le az MTK Budapest., Fucsovics Mártont tegnap a Budai Tenisz Centrumban aláírt a kék-fehérekhez. A klubelnök, Deutsch Tamás meg is jegyezt...
Fucsovics: Már nem csak egy kötelező meccs vagyok A magyar teniszező örül, hogy a legnagyobb klasszisok is komolyan veszik.
Fucsovics nem akar békülni a teniszszövetséggel Cáfolta a Magyar Nemzetben neki tulajdonított nyilatkozatot. A Davis-kupában viszont játszana.
Fucsovics Márton is beszállt az április átverésekbe A magyar teniszező Facebookján tréfálta meg a rajongóit.
Fucsovics bejelentette, hogy ismét francia edzőjével dolgozik együtt A legjobb magyar teniszező egyelőre a wimbledoni bajnokság végéig állapodott meg edzőjével.
Fucsovics párosban is kiesett a Miami Openen A 23-szoros GS-győztes Bryan testvérek egy óra alatt nyertek a tenisztorma első fordulójában.