Csak az EP-választásokig adna halasztást a Brexitre az EU

A határozattervezet szerint június 30. helyett május 22-ig kapnának időt a britek, de csak akkor, ha az alsóház elfogadja a megállapodást.

2019. március 21. 18:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiszivárgott: nem állnak készen a britek a brexitre "Nagy-Britannia nem áll készen rá, hogy október végéig kilépjen az Unióból" - ez olvasható egy kiszivárgott bizalmas brit kormányanyagban. A hír kínosan érinti a May miniszterelnök utódlásáért...

Trump megegyezés nélküli brexitre biztatja a briteket A nagy-britanniai látogatás előtt álló amerikai elnök Nigel Farage-t ajánlotta a brit kormány figyelmébe a brexit-tárgyalásokra.

Friss hírek
Evakuáltak egy turisták által kedvelt várost Horvátországban Rab városában gázbuborék keletkezett a régi városrész alatt, ezért robbanásveszély áll fenn.
Vízbe fulladt egy salvadori menekült és 23 hónapos gyermeke Felkavaró kép.
Iraki elnök: Washington nem indíthat háborút Irakból Irán ellen Az elnök a CNN-es interjúban megkérdőjelezte a szankciós politika hatékonyságát is.
Soha nem termeltek ennyi kokaint, mint most A világon 271 millió drogfogyasztó volt 2017-ben.
A kulturális újság főszerkesztője elment Londonba árufeltöltőnek Péter és Blanka kitartóan hisz abban, hogy egy kulturális portál anyagilag is sikeres lehet. Londonban napi 10-12 órát dolgoznak, és minden pénzüket az újságba fektetik.
Megegyeztek a pártok: a baloldal alakíthat kormányt Dániában Kisebbségi kormányt alakítanak a dán szociáldemokraták, három kisebb baloldali párt külső támogatásával.

Brit pénzügyminiszter nem támogatja megállapodás nélküli Brexitre törekvő miniszterelnököt A megállapodás nélküli Brexit nem szolgálja Nagy-Britannia érdekeit tette hozzá Philip Hammond.
Itt a skótok válasza a Brexitre: jöhet az új függetlenségi népszavazás Beterjesztette szerdán az edinburghi parlamentben a skót kormány azt a törvénycsomagot, amelynek célja az újabb skóciai függetlenségi népszavazás kiírásának jogszabályi előkészítése. A tervezet...
Wales a brexitre szavazott Annak ellenére, hogy Nagy-Britanniában már csütörtökön lezajlott a választás, egyelőre csak részeredmények érkeznek. Azt viszont már lehet tudni, hogy

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
Jemenben megfelelő megoldást találtak a sáskajárásra Jement nem csak polgárháború és éhínség sújtja, hanem sáskainvázió is. Az EPA fotói Dhamar kormányzóságban készültek, ahol a termőföldről begyűjtött sáskákat megpirítva fogyasztják el a helyiek.
Az erdélyi táj és a pálinka is lenyűgözi Károly herceget
Az Egyesült Államokban van a venezuelai hírszerzés vezetője Figuera tábornokot korábban a Maduro-rezsim egyik fő támogatójaként tartották számon. Később viszont felmerült, hogy ő lehetett a puccskísérlet egyik kidolgozója.
Megegyeztek a pártok: a baloldal alakíthat kormányt Dániában Kisebbségi kormányt alakítanak a dán szociáldemokraták, három kisebb baloldali párt külső támogatásával.
Vízbe fulladt egy salvadori menekült és 23 hónapos gyermeke Felkavaró kép.