Csak az EP-választásokig adna halasztást a Brexitre az EU

A határozattervezet szerint június 30. helyett május 22-ig kapnának időt a britek, de csak akkor, ha az alsóház elfogadja a megállapodást.

2019. március 21. 18:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bajban a font a Brexit-halasztás miatt? Október végéig kapott haladékot az Egyesült Királyság a Brexitre, és ennek az egyik első piaci reakciója az angol font volatilitásának csökkenése volt.

Brexit: újabb haladék a briteknek Theresa May brit kormányfő június 30-ig kapott hosszabbítást a Brexitre az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján. A megállapodás szerint addig is bármikor kiléphet az unióból az Egyes...
Guardian: Az év végéig kaphat haladékot London a Brexitre Egy kiszivárogtatott dokumentumból az derül ki, hogy a tagországok egyike sem utasítja el a kilépés elhalasztását.
Egyéves halasztást javasolna Donald Tusk a Brexit-káosz megoldására Az Európai Tanács elnöke rugalmas halasztást adna a briteknek a Brexitre, ennek elsősorban kényelmi okai vannak.

Elárulták a Wall Street-i guruk, milyen Brexitre számítanak Miközben a brit parlament még mindig a Brexit lefolytatásán vitatkozik, az április 22-ei, EU által kiszabott Brexit-határidő vészesen közeleg, még az is lehet, hogy addig a britek újabb választást...
A franciák már készülnek a brexitre: annyit késik az Eurostar, hogy arra kérik az utasokat, ne is használják A francia vámosok demonstratív jelleggel elkezdték komolyan venni a munkájukat, meg is lett az eredménye.
Így készül az EU a hard Brexitre Az EU egésze és 27 tagállama is készen áll jogi, logisztikai és kommunikációs téren a rendezetlen brit kilépésre - jelezték hétfőn uniós illetékesek. Ha a legrosszabb forgatókönyv bekövetkezik, az...
Az EU már készül a hard Brexitre Mivel egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az Egyesült Királyság április 12-én megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból (Brexit), az Európai Bizottság elvégezte a megállapodás nélküli...
Júniusig tartó halasztást kér a Brexitre Theresa May az EU-tól A határidő két évig tartó halasztását is kezdeményezheti.