"Sajnos eljöttek értem" - őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét

A venezuelai hírszerzés (SEBIN) őrizetbe vette a magát ideiglenes államfővé nyilvánító Juan Guaidó kabinetfőnökét - erősítette meg az ellenzéki politikus csütörtökön. Az őrizetbe vételt számos nemzetközi szervezet elítélte.

2019. március 21. 21:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az IMF már készül arra, hogy megmentse Venezuelát A Nemzetközi Valutaalap (IMF) fontolgatja Juan Guaidó ellenzéki vezető Venezuela elnökeként történő elismerését - jelentette ki Christine Lagarde, az IMF vezetője csütörtökön az IMF és a Világbank...

Megint az utcára vonulnak a világ legcsóróbb országában Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető országos tömegtüntetéseket jelentett be pénteken a hivatalban lévő Nicolás Maduro elnök lemondásának kikényszerítésére. A magát januárban Venezuela ideiglenes....
USA az IMF-fel tárgyal Venezueláról Az Egyesült Államok újabb segélyeket tervez szállítani Venezuelába, hogy így is támogassa Juan Guaidó ellenzéki vezetőt - jelentette be szerdán az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala...

15 évre el akarják tiltani a közhivataltól a venezuelai ellenzék vezérét Guaidó bohózatnak nevezte a szerinte illegitim testület által hozott döntést.
Guaidó: Alkotmányba ütközik az orosz katonák jelenléte Venezuelában Mintegy száz orosz katona érkezett szombaton Caracasba.
A caracasi vezetés szerint Guaidó kabinetfőnöke bérgyilkosokat akart felfogadni A miniszter szerint félkatonai szervezetek is beszivárogtak Venezuelába.
A venezuelai titkosszolgálat letartóztatta Guaidó kabinetfőnökét Maduróék azt állítják, merényletekre készült, az ellenzék szerint fegyvereket rejtett el az otthonában a hírszerzés.